E ljudi, ja nadjoh jedan blog: http://seedbox-srbija.blogspot.com, javio mi ortak juce porukom da neki momci sa bloga iznajmljuju seedboxove po povoljnim cenama :) Ja sam se javio njima na mail i izgleda imaju pravu ponudu, za nekih 13 evra nasao sam kod njih 50 GB HD/100mbit/s sa RTorrent klijentom (taman da popravim ratio)! Jel ima jos neko iskustva sa ovim iznajmljivanjem?
Pa ne bih se bas slozio... Bilo je par sajtova i stranica koje su to mozda radile. To je nesto sto se rado slazem! Ja sam narucio malo pre i stigao mi je mail pre par minuta o tome kakva je ponuda, i za tih 13 evra cu rado uzeti jer nije mnogo. Sve sto treba jeste da se posalje mail i da ih pitas o tome sta mozes za odredjeni novac da dobijes, meni i ne treba puno tih 50 gb sam nasao kod nas ali bez instaliranog torentfluxa ili ruTorrenta ili UTorrenta, sto je cist bezobrazluk, em ti jos traze pare da ti naknadno instalriaju RTorrent! Za sad, zadovoljan sam! :)
:: Ti bas imas novca kad DAJES NOVAC DA BI POPRAVIO RATIO NA NEKOM TORRENT TRACKERU? Ili jednostavno nisi snalazljiv da se tako izrazim :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
I TI BAŠ VOLIŠ DA DELIŠ MIŠLjENjE kad ti ga niko ne traži?
Inače ja imam jako lepa iskustva sa bytesized, radi naš čovek u podršci (makar je radio kad sam ga ja koristio)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ti bas imas novca kad DAJES NOVAC DA BI POPRAVIO RATIO NA NEKOM TORRENT TRACKERU? Ili jednostavno nisi snalazljiv da se tako izrazim :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.