Da li je moguce nekako uz pomoc nekog programa da se ceo odredjeni YT kanal skine? koji je to program? Naime da ne bih gledao svih 1050 snimaka i svaki zasebno skidao pitam se da li ovakav program postoji- da jednim ili uz pomoc nekoliko klikova skinem sve? Hvalaaaaaa
u al si ti entuzijasta, ne postoji, moraces jedan po jedan, ali imas recimo varijantu ako koristis jdownloader, pa kada search-ujes na yt, pa ti izadju linkovi, iskopiras koje god oces linkove pa ti se izlistaju u JD i tako skines bez po muke
:: Da li je moguce nekako uz pomoc nekog programa da se ceo odredjeni YT kanal skine? koji je to program :: Naime da ne bih gledao svih 1050 snimaka i svaki zasebno skidao pitam se da li ovakav program postoji- da jednim ili uz pomoc nekoliko klikova skinem sve :: Hvalaaaaaa
znam za J-down ali mi on ne resava problem puno kliktanja. Htedoh neke kaplan lekcije da skinem:) Znaci nesto korisno za fax. Ali evidentno bez muke nema nauke:)
Skini ovo - http://www.dvdvideosoft.com/ - dobra stvarčica, 45 programa koji mogu da ti zatrebaju. Sve zauzima oko 65mb. Ono što tebi treba a nalazi se u tom paketu je Free Youtube Downloader. (može i posebno da se skine) Otvoriš program, odeš na kanal koji te interesuje, kopiraš link kanala, odeš u program, klikleš Paste i to je to. On će da proveri šta i kako, ti podesiš kvalitet ili šta ti več treba i to je to.
Nema nijednog programa koji moze ceo kanal da skine, ali zato ima programa gde mozes da kopiras XY YouTube klipova, kojih posle samo download-ujes kao sto rece nas kolega imarkovic! :P NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Internet download menager je najbolji. instaliras program i sam se jednostavno integrise u sve pretrazivace. svaki klip koj gledas momentalno izadje i opcija za download. Milina, nema nikakvih kopiranja ili sta ti ja znam, lepo te jos pita i koj kvalitet zelis.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gygabyte Nvidia 470 OC,Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.