1.Mogu li od prijatelja sakriti ko su mi sve prijatelji na facebook-u da se vidi samo broj a ne i prijatelji? 2.mogu li zabraniti mojim prijateljima da ostavljaju komentare na mojim slikama
Nisi prvi koji se ne snalazi, budući da kovrdžavi štrebersko-paćenički ješa koji je osnovao Fejs nakon što ga je šutnula riba - menja `Privacy settings` na svakih par meseci - a sve u NAMERNOM cilju da omete korisnike da očuvaju svoju privatnost.
:: ja imam pitanje kako da se izbrisem sa tog sektaskog sajta samo moze da se deaktivira ac :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Brisao sam profile drugarima moje sestre jer su mi to tražili. E sad da li će sve te slike i komentari ostati na njihovim serverima ili će ih trajno obrisati to zaista ne znam. Profil se deaktivira sigurno jer sam i sam probao ponovo da pristupim tim profilima koje sam brisao i sve što je pisalo je da ne postoje takve osobe na facebook-u.
Inače što je najveća ironija ja čak ni nemam profil a mnogo više znam o brisanju i samom fejsbuku nego moji drugari koji non stop tamo vise. Sestra je čudo. :)
PS Ako ne uspe brisanje, počni da spemuješ poruke nepoznatim korisnicima i onda će ti garan ugasiti profil.
@seljak Probaj da pošalješ njihovim administratorima poruku (naravno na engleskom) i vidi šta će ti oni reći.
Re: nalog se ne brise 2 3 nedelje od trenutka deaktivacije
06.12.2011. 16:06
status: user broj poruka: 1504
To je deaktivacija i tome služi da možeš da ponovo pristupiš svom profilu bilo to sutra ili posle 100god. A ovaj link što samja postovao služi za brisanje i provereno radi ,e sad i ptice na grani znaju da svi tvoji podaci ostaju na njihovim serverima ali barem niko im nemože pristupiti osim ako neradi u facebooku :) Black Wolf
:: meni su 2 naloga bila deaktivirana 2.5 godine i sve je ok kada sam opet uneo login podatke ::
Ja sam svojevremeno dobio poruku na skajpu od drugarice i to poruku koju mi je poslala godinu dana pre toga. Fora je što sam se ja logovao na više mesta i sa njih pisao. Server sve sačuva na sebi i pošalje ti poruke koje si primio sa jednog mesta, na drugo. E sad, to što oni to drže po godinu dana i ko zna koliko još.. support normality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.