xaaxax mozgu znam za toliko :))) Nece ni da zapocne na exploreru kao nepoverljiv sajt i odmah me iskljuci a na mozili kad skinem pokrene i izbaci failed initialize nikad mi se to nije desilo a now win
Ako je Win XP, možda i neće IE6. Ako je Win7 obriši mu History, Cookies i Temp.Int.Files
Pozdrav!
Vlada
:: :: xaaxax mozgu znam za toliko :))) Nece ni da zapocne na exploreru kao nepoverljiv sajt i odmah me iskljuci a na mozili kad skinem pokrene i izbaci failed initialize nikad mi se to nije desilo a now win :: ::
jel to kad ti firefox izbaci pop up pa ti ideš na install ili ga direktno skineš sa adobe sajta?
Meni se pre dešavalo da neće preko tog pop up-a pa sam morao da idem direktno na sajt i da skinem ...probaj da skineš i zatvori sve browsere pa instaliraj ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: :: xaaxax mozgu znam za toliko :))) Nece ni da zapocne na exploreru kao nepoverljiv sajt i odmah me iskljuci a na mozili kad skinem pokrene i izbaci failed initialize nikad mi se to nije desilo a now win :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.