Mozda ovo sto cu pitati i nije za ovde ali ocajan sam. Pokusao sam da na ADSL 512 probam live stream prenos.Izabrao sam da mi komp emituje satelitski kanal Sky Italy muzicki kanal DeeJay TV. Probao sam i druge ali onog trenutka kada pojavi sliku na nekih tri sekunde komp mi se restartuje sam i prijavi natpis da se opravio od ozbiljne greske i da li zelim to da prijavim Microsoft-u. O cemu bi moglo ovde da se radi nemam nikakav plejer za ovu vrstu prenosa a komp mi je pentium 4 intel full 2.4g sa 512MB memorije
Pokusaj Quick Time,Real,Windows Media Player...Podesi firewall i probaj standardni postupak -File-Open URL-ukucas adresu. Ako koristis Windows Media Player,u `Tools-Options-Network` podesi `Streaming proxy settings`.HTTP je,vjerovatno,podesen na `Browser`,dok ces preostala dva (MMS i RTSP) podesiti sam,koristeci `Configure` (u meniju izaberi `Autodetect` u oba slucaja). Ne znam da li ce ti ovo pomoci,pokusao sam...
kako si mislio nego dali je neko slushao shoutcast radio na winampu,interesuje me kako su dobili tako dobar zvuk sa samo 16kbs. giatska muzika je loshija ali rep kida.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.