Zasto nemam igrice na skype-u?Drug mi posalje link da igramo sah 1na1 i ne mogu da otvorim... Nemam extras u conversations... Kad kliknem na link izbaci mi ovo:
Verovatno zato sto ga nemas instaliranog, ili imas noviju verziju od 5.3. U verzijama novijijim od 5.3 je uklonjen, ako imas stariju verziju prilikom instalacije imas opciju da izaberes da se instalira kada instaliras skype.
:: Zasto nemam igrice na skype-u?Drug mi posalje link da igramo sah 1na1 i ne mogu da otvorim.. :: Nemam extras u conversations.. :: Kad kliknem na link izbaci mi ovo :: :: http://i40.tinypic.com/290scnc.png
Ne treba da brises skype. Sad ako si obrisao, instaliraj najnoviji i ako nisi instalirao ovo sto sam ti dao link, instaliraj. To ti je dodatak za skype.
:: Obrisao skype imao sam 5.5 instalirao sam taj sto si mi dao mixer i opet isto sranje...ZASTO :: :: ::
Da, moja greska. Mora stariji skype. Probaj sa 5.3 on podrzava Extras, i onda kad instaliras, oznaci opciju Install/update Extras Manager ili tako nesto. Probaj pa javi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.