nije fer da se proizvodnja hrane u nasoj zamlji predstavlja tako zaostalom. ima to svojih cari, to znamo vi i ja i poneki turista. lepo je to videti, ali tako se ne posluje ni sa jednim inostranim kupcem. ni na zapadu ni na istoku. mogli su da prikazu makar malo od nase moderne proizvodnje koja je na nekim mestima na visokom nivou...
Hrana sa dusom nije hrana iz mekdonaldsa , koja se pravi medju betonskim i limenim zivdoima i stize sa trake, i slicno...
Promasio si poentu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: nije fer da se proizvodnja hrane u nasoj zamlji predstavlja tako zaostalom :: ima to svojih cari, to znamo vi i ja i poneki turista. lepo je to videti, ali tako se ne posluje ni sa jednim inostranim kupcem. ni na zapadu ni na istoku :: mogli su da prikazu makar malo od nase moderne proizvodnje koja je na nekim mestima na visokom nivou.. :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
ovo je više napravljeno za turiste koji nisu u fazonu voznje u tramvaju, izlaska na splavove, trcanja po robnim kucama i mega marketima. Ovo je prikaz svega prirodnog i najlepseg u Srbiji. Nije reklama za belu i kompjutersku tehniku.
Re: Hrana sa dusom moze da bude veoma ne bezbedna!
13.11.2011. 21:18
status: user broj poruka: 1872
Ne znači ako se pravi po starinski da stoka ima slinavku i šap a one devojčice što muljaju grožđe da pate od atletskog stopala.
:: u to sam se kao veterinar uverio mnoooogo puta na mnooooogim mestima :: ali, ok, prihvatam da sam omasio poentu.. :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Zemljace da se ne lazemo ovo je dno dna, u rangu sa onim `Sto si muCko kolu`...
Na snimku se vide samo neke bedevije koje u tim zabitima neces ni svecom naci... onda tehnologiju pravljenja sira jos iz doba turske vlasti na ovim prostorima... par poljana i kojecega drugoga sto stvarno veze sa realnoscu nema...
Jos samo Zozovacu da su promovisali i sve bi bilo OKet...
Srbistan je kao drustvo na vrlo niskom nivou razvoja... pa kakva drzava takva i reklama...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ovo je više napravljeno za turiste koji nisu u fazonu voznje u tramvaju, izlaska na splavove, trcanja po robnim kucama i mega marketima. Ovo je prikaz svega prirodnog i najlepseg u Srbiji. Nije reklama za belu i kompjutersku tehniku :: :: ::
ajde bre ti ne preteruj.. iz doba turske vlasti, ovde je to predstavljeno tradicionalno na pravi srpski nacin, kao sto se vidi nisu prestavljene fabrike, tehnologija, nego nesto po cemu je srbija poznata i nacin na koji se to radi i radilo, svi znaju da postoje fabrike za to, ali ovo ima posebnu car koja nikad nece biti zaboravljena, koja ce uvek ziveti u srbiji.. a ti druze moj si izgleda previse dugo tamo u tom Lumpuru, kapiram ja da ti je lepo tamo, ali ako si srbin imaj bar nekog postovanja ne gledajuci samo interes i moc, nije sve u tome..
:: Zemljace da se ne lazemo ovo je dno dna, u rangu sa onim `Sto si muCko kolu`.. :: :: Na snimku se vide samo neke bedevije koje u tim zabitima neces ni svecom naci... onda tehnologiju pravljenja sira jos iz doba turske vlasti na ovim prostorima... par poljana i kojecega drugoga sto stvarno veze sa realnoscu nema... :: :: Jos samo Zozovacu da su promovisali i sve bi bilo OKet.. :: :: Srbistan je kao drustvo na vrlo niskom nivou razvoja... pa kakva drzava takva i reklama.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ovo je više napravljeno za turiste koji nisu u fazonu voznje u tramvaju, izlaska na splavove, trcanja po robnim kucama i mega marketima. Ovo je prikaz svega prirodnog i najlepseg u Srbiji. Nije reklama za belu i kompjutersku tehniku :: :: :: :: :: ::
Hejteru. Pa jel su trebali da prikazu fabriku fiata u kg ili mega markete propale fabrike pink televiziju... sto se tice pravljenja sira u mnogim selima se i dan danas priprema kao na snimku isti slucaj je i sa onim kobasicama. idi u techno market i uzivaj.
:: Zemljace da se ne lazemo ovo je dno dna, u rangu sa onim `Sto si muCko kolu`.. :: :: Na snimku se vide samo neke bedevije koje u tim zabitima neces ni svecom naci... onda tehnologiju pravljenja sira jos iz doba turske vlasti na ovim prostorima... par poljana i kojecega drugoga sto stvarno veze sa realnoscu nema... :: :: Jos samo Zozovacu da su promovisali i sve bi bilo OKet.. :: :: Srbistan je kao drustvo na vrlo niskom nivou razvoja... pa kakva drzava takva i reklama.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ovo je više napravljeno za turiste koji nisu u fazonu voznje u tramvaju, izlaska na splavove, trcanja po robnim kucama i mega marketima. Ovo je prikaz svega prirodnog i najlepseg u Srbiji. Nije reklama za belu i kompjutersku tehniku :: :: :: :: :: ::
Ovo i jeste pravljeno za promociju turizma, planina ima svuda a more nemamo tako da nam jedino seoski turizam ostaje a njim se ne bavi malo ljudi. Naravno da nema ništa loše u tome da se promovišu proizvodi koji se kod nas i dalje prave ručno a u razvijenim zemljama teško nabavljaju ili su skupi ko đavo. Ko će da ti dođe da gleda fabrike?
:: Zemljace da se ne lazemo ovo je dno dna, u rangu sa onim `Sto si muCko kolu`.. :: :: Na snimku se vide samo neke bedevije koje u tim zabitima neces ni svecom naci... onda tehnologiju pravljenja sira jos iz doba turske vlasti na ovim prostorima... par poljana i kojecega drugoga sto stvarno veze sa realnoscu nema... :: :: Jos samo Zozovacu da su promovisali i sve bi bilo OKet.. :: :: Srbistan je kao drustvo na vrlo niskom nivou razvoja... pa kakva drzava takva i reklama.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
tacno tako, i uvek cu pre da jedem to domace jer je sladje nego bilo sta iz supermarketa i preradjevina raznih od pacova, macaka itd..
:: Hejteru :: Pa jel su trebali da prikazu fabriku fiata u kg ili mega markete propale fabrike pink televiziju.. :: sto se tice pravljenja sira u mnogim selima se i dan danas priprema kao na snimku isti slucaj je i sa onim kobasicama :: idi u techno market i uzivaj ::
oce oce, evo ga trci sve udara nogicama u buljaooooo hahahha
:: Uzmi pusku i idi na Kosovo sa tim stavom.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Obuhvata sve regione Srbije,ali gde je Kosovo i Metohija,ona je izostavljena,stoga ova reklama je sranje i izdajnicki cin :: :: :: :: :: ::
to je pravi stav slazem se s njim...gde je Kosovo?I zar u celoj Vojvodini ima samo futoski kupus? A kakav stav treba da ima? Jel Kosovo Srbija ili nije?!
Ne svidja mi se klip zgog ove dve stvari ali nisam u fazonu da smaram i lupetam kao ovaj Mali Abner ili kako vec, on se decko nalupao poima nema sta prica, kapiram da se razbio ko majka pa samara, ili je stvarno toliko retardiran da ne zna sta znaci tadicionalno pripremanje namirnica i koju to vrednost ima, pa i evropa ceni takve proizvode...On je decko u tripu da ce preko neko da dodje u Srbiju da proba imlekov vocni jogurt nego zenicki sir koji se tako priprema 500godina...ne znam ni koji mi kurac bi da pise ovo sve...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Uzmi pusku i idi na Kosovo sa tim stavom.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Obuhvata sve regione Srbije,ali gde je Kosovo i Metohija,ona je izostavljena,stoga ova reklama je sranje i izdajnicki cin :: :: :: :: :: ::
E jesu mu rekao svaka ti cast. Puno je takvih kosovo je ovo kosovo je ono, a nema ih dole na barikadama da leze. Bolje da cute.
Ja sam se borio za Srbiju,ranjen sam za Srbiju, a vi gamad Beogradska(cast pojedincima) znali ste samo da lajete i nista vise,nije ni cudo sto se raspadamo!Doce trenutak kad vam zakucaju na Beogradski pasaluk pa cemo onda videti gde se brani Srbija,kasno je kad dodju do Lazarevca!
Ni ti ne kapiras poentu, nije stvar ovde neki biznis i novac, stvar je u turizmu u domacoj kuhinji i ljudima, kad dodjes seljaku u kuci ima da izvadi na sto ono najbolje sto cuva jako dugo , SRAMOTA NAJGORA ZA TOG SELJAKA DA IZAJDES GLADAN ILI ZEDAN IZ NJEGOVE KUCE, ili bilo sta slicno, dok na zapadu nece ni u kucu da te primi ako ti treba bilo kakva pomoc a tek ih zabole dal si gladan ili zedan izasao iz njihove kuce...
Mozda smo mali i siromasni ali nismo bezdusni i ne robujemo novcu toliko,
Npr. Nas troje jedemo dva parceta pice, dodje cetvrti, dobrodosao !! Sedi , podelicemo , i ovako ima malo, zar je onda bitno da li jedes1/3 ili 1/4 parceta, isti djavo,
dok ce na zapadu da se jebu za dinar i za svoje parce pice koje nece da im padne na pamet da podele sa nekim, jer ima malo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Al zato si ti tu koji brines o svemu, i jos bolje ti si kul tip, gotive te svi u drustvu, smeju se na tvoje fazone, ribe te smaraju...ali si isto tako i patriota i volis Kosovo svetu srpku zmelju, ali neces da se indijanises jer ti tu nista ne mozes, a ne kao ove przenice sto se loze. Jel samo ubo?
Daj bre ne lozi se, decko napisao da nema Kosova i u pravu je!!! PA majku mu jebem mrtvu ako cemo MI SRBI da zaboravljamo na Kosovo pa i u ovako `sitini` stvarima, cemu da se nadamo?! Zapitajte se sto ti ljudi dole SVI traze rusko drzavljantvo!!!!
:: E jesu mu rekao svaka ti cast :: Puno je takvih kosovo je ovo kosovo je ono, a nema ih dole na barikadama da leze :: Bolje da cute :: :: :: :: Uzmi pusku i idi na Kosovo sa tim stavom.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: Obuhvata sve regione Srbije,ali gde je Kosovo i Metohija,ona je izostavljena,stoga ova reklama je sranje i izdajnicki cin :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kosovo su nam oteli,mnogo jaci od nas, ne mozemo da ratujemo sa celim svetom. Sravnice nas sa zemljom NATO , opet ...
Super je ponos itd. i ja sam besan veruj mi, ali taj stav daj da im jebemo mamu , moze da nam bude samo gore, mnogo gore, gore nego 90-ih.
Polako , nije nicija gorela do zore, pa Turci su ovde bili 500 godina pa gde su sad? Sacekati da se karte okrenu , dakle mudro , vraticemo Kosovo, ali ne sada i ne na taj nacin... (Zao je i meni druze ali tako je)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.