Ljudi, dobio sam invite za bitgame sajt, i taman skinuo 4igre,kad vidim spusta mi se ratio,dakle saznah da se mora uploadovati koliko sam i downlodovao (posto nikad nisam koristio ovakve sajtove,osim obicnih torent sajtova). E sad pojma nemam sta dalje. RM ne bih koristio,cim sam ga skinuo i pokusao koristiti, odmah se virus pojavio (kaze AVG), a i vrlo je moguce je da me banuju. Sto mi predlazete (vidio sam ovu temu, http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20957&forid=20&katid=5, mozete li mi objasniti sta vampirbg kaze u prvom postu,nista mi nije jasno a djeluje mi regularno i ok)?
Pomagajte, taman sam i ja htio da se okoristim da za dz ig`am .)
Scyter, hvala ti, probacu to sto si mi rekao. Mogu li probati vise dana od 2 da seed-ujem, posto skidam Mass Effect 2 koji rijetko ko sad skida, ili treba neki aktivniji torrent da seed-ujem?
Upload imam 256 kb/s, a meni treba 20gb, posto sam toliko skino sa toga sajta.
E i da ti odgovorim na prvo pitanje, poslao mi je invite Glados sa psrepublike, a ne znam da uplodujem na ovaj nacin sto si mi rekao (okle bih znao), onaj browse upload je sra*e .)
Tj. ja cu morati sa ovog sajta, posto sam samo sa njega skidao igre, a ovaj sajt ima samo igre. Posto mi je brzina uploda 256 kb/s, a vidim sad neku stvar sto mi stoji na 100% i upload-uje se, pise Upload Speed 2.8 kb/s zbog cega tako sporo? Treba vise stvari da stavim da se upload-uje, jel?
Tvoja upload brzina zavisi od leechera (ljudi koji skidaju). Ako ih ima vise vece su sanse da ce ti brzina ici do maksimuma. Naravno te sanse se jos malo povecavaju ako drzis vise torenta na seedu.
:: :: :: Tj. ja cu morati sa ovog sajta, posto sam samo sa njega skidao igre, a ovaj sajt ima samo igre :: Posto mi je brzina uploda 256 kb/s, a vidim sad neku stvar sto mi stoji na 100% i upload-uje se, pise Upload Speed 2.8 kb/s zbog cega tako sporo? Treba vise stvari da stavim da se upload-uje, jel?
Nema od ovoga leba, vidim ja, ovaj CoD kao skida 30 ljud (igra koja je popularna vala)i, i meni je tako mali upload,a igre koje sam vec prije skinuo i probao da ih vratim u torrent, ono checked je islo do 100% i nije htjelo da se uploduje, nista se ne desava,mrtvo.
Ma mani se toga idi na bilo koji torent sajt i skidaj nemora siduješ samo vidis dal ima dovoljno sidera. Imaš i arenabg a tu se samo registrujes i niko nece da te banuje a sve ide preko 1000 kb /s ili skoro sve
Hvala na arenabg, kad udjem na sajt prebaci me na neki drugi sajt fvpn,pa sam preko wiki usao, tacnije ovako ide sajt ` 0.arenabg.com` jel? Ovaj bitgamer sajt eto za mene pocetnika odlicne torrente imaju, skinem black box verziju,i samo instaliram i cepam bez bagova ikakvih,igra radi kao sat. Pa da ne znas neki torrent sajt gdje imaju uvek ove black box verzije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.