Nece da snimi pictures .. sa,desni klik,Save Image As....Probao,safe mod..nista,deinstalacija,ocistio i regedit.Ponovna instalacija isto.Kasprskyi Spayware Terminator nista nisu nasli.Probao i sa drugim..anti-vir i spyware prg-ovima..cist.Bez extenzija sa extenz.. isto ,nece.A da,IE7 to isto radi bez problema..ali ja se nebi odrekao Firefox-a.Imali neko resenje. Ivus
Jednostavnija opcija je desni klik u firefox-u i selektuj View Page Info. Onda odes na media, i lepo nadjes sliku na strani i upises je. Imaj na umu ako ti se to samo na jednom sajtu desava, to moze da bude do sajta jer neki ne dozvoljavaju upisivanje njihovih slika.
:: Jednostavnija opcija je desni klik u firefox-u i selektuj View Page Info. Onda odes na media, i lepo nadjes sliku na strani i upises je. Imaj na umu ako ti se to samo na jednom sajtu desava, to moze da bude do sajta jer neki ne dozvoljavaju upisivanje njihovih slika. :: : Na svim site-ovima,gde god ima neka slika isto se dogadja.Sigurno je do mene greska...odvrnuo sam film ..pre nego sto se pojavio prbl., zadnje sto sam uradio je iskljucio sam opc.., restore u Visti.To je fino funkcionisalo u XP-u ali Visti bas ne odgovara.Brza je al` vracanje opcije na `on` nije isto.Nestale su `restore point`....Moguce da je to uzrok...Nije mi resenje koriscenje drugih mogucnosti,extenzija,trikova... i sl...Vratiti FF u apsolutno funkcionalno stanje i samim tim izbeci ponavljanje ove `greske`...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.