Zna li neko moze li ptt mail account - radi se o dial-up nalogu (preciznije na webu je to ovo http://www3.ptt.rs/ odnosno ovo https://webmail.ptt.rs/uwc/auth), da se koristi u mail klijentu (npr outlook express, incredimail itd.) sa nekog drugog provajdera kao sto je adsl telekoma, sbba itd. ? Slicno kao sto mnogi klijenti omogucavaju da se pored maila koji vam je dodelio provajder upotrebljava i yahoo ili google mail.
pa naravno da MOZE, ako mozes da se ulogujes na ptt webmail-u onda MOZE, i iz OE, MS outlook, Thunderbird, iz cega god oces, samo ukucas pop i smtp, evetualno neki parametric dodatni i to je to..
:: Zna li neko moze li ptt mail account - radi se o dial-up nalogu (preciznije na webu je to ovo http://www3.ptt.rs/ odnosno ovo https://webmail.ptt.rs/uwc/auth), da se koristi u mail klijentu (npr outlook express, incredimail itd.) sa nekog drugog provajdera kao sto je adsl telekoma, sbba itd. ? Slicno kao sto mnogi klijenti omogucavaju da se pored maila koji vam je dodelio provajder upotrebljava i yahoo ili google mail :: :: Valjda sam bio jasan, trudio sam se da budem ... ::
The connection to the server has failed. Account: `pop3.ptt.rs`, Server: `pop3.ptt.rs`, Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E
sve sam ja to vec apsolvirao, na tehnickoj podrsci ne javlja se niko naravno, zato i pitam ovde, treba mi neko ko je to actually uspeo da koristi. Jer moguce je da account zahteva samo dial-up konekciju....
jesi probao neki drugi klijent, thunderbird, ms outlook? ja bih probao rado ali nemam nalog
:: sve sam ja to vec apsolvirao, na tehnickoj podrsci ne javlja se niko naravno, zato i pitam ovde, treba mi neko ko je to actually uspeo da koristi. Jer moguce je da account zahteva samo dial-up konekciju... :: :: hvala na trud :: ::
probao sam samo outlook express i incredi mali (koji kaze `hmmm...something went wrong...) a ovaj incredi je poznat da prepoznaje sve zivo, cesto ne moras ni da unosis servere...
:: jesi probao neki drugi klijent, thunderbird, ms outlook? ja bih probao rado ali nemam nalo :: :: :: :: sve sam ja to vec apsolvirao, na tehnickoj podrsci ne javlja se niko naravno, zato i pitam ovde, treba mi neko ko je to actually uspeo da koristi. Jer moguce je da account zahteva samo dial-up konekciju... :: :: :: :: hvala na trud :: :: :: ::
Pozdrav, hteo bih da ti ukazem na josh jednu `glupost` kad koristish mail od nekog provajdera na kog si se kacio dial-upom morash da imash uplaceno vreme na tom nalogu bez obzira shto sad recimo idesh preko adsl-a ili kabela... znam da mozda zvuci glupo ali svi provajderi tako zahtevaju proveri da li na svom dialup nalogu imash sati/minuta jer ako nemash onda necesh moci da skidash mail iz nekog klijenta bez obzira kako ti to podesio ... ptt moze da se skida posta i sa kabela i sa adsl-a ne morash pristupati sa njihovog dialup-a ali mora biti vremena / minuta...
Možda je to pravi odgovor. Ja imam još vremena kod reinkarniranog Neobee-a nekoliko minuta, kupovao sam po 100 sati godišnje i koristio njihovu opciju mail2sms. Sada imam još 33 minuta i još uvek mogu da primam i šaljem mailove.
Takođe, probao sam i može iz Grčke i Makedonije, ali ne i iz Bosne, tačnije Sarajeva. Ali, tu je stari dobri gmail sa opcijama prosleđivanja.
Pozdrav!
Vlada
:: Pozdrav :: hteo bih da ti ukazem na josh jednu `glupost` kad koristish mail od nekog provajdera na kog si se kacio dial-upom morash da imash uplaceno vreme na tom nalogu bez obzira shto sad recimo idesh preko adsl-a ili kabela... znam da mozda zvuci glupo ali svi provajderi tako zahtevaju proveri da li na svom dialup nalogu imash sati/minuta jer ako nemash onda necesh moci da skidash mail iz nekog klijenta bez obzira kako ti to podesio ... ptt moze da se skida posta i sa kabela i sa adsl-a ne morash pristupati sa njihovog dialup-a ali mora biti vremena / minuta.. :: :: Poz :: :: MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHz SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner :: ::
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nema se šta više reći. Koja je svrha webmail-a, ako ne da proveriš poštu kada nisi za svojim računarom, na primer?!? Imalo bi smisla u SFRJ, jedan vođa, jedna partija, jedan provajder...
Pozdrav!
Vlada
:: ...moguce je samo uci u i koristiti webmail dok je promena passworda, provera vremena i sl. moguca samo `preko ptt pristupnih linija :: :: hvala svima na savetim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.