U settingsu lepo namestim da kada idem na google.com bude sve na engleskom ,da me ne redirektuje bilo gdee,ali nema šanse, uvek me baca na ćirilicu i na google.rs. Verujem da vidim IP adresu. Postoji li način da se ovo promeni,bitno mi je zbog posla da imam nomrlanu verziju.hvala
kada odes na google, nebitno koji, imas gore CRNU traku, pa desno kliknes na zupcanik, tu su ti online podesavanja za google interface pa imas da odaberes na kom jeziku zelis da bude.
:: U settingsu lepo namestim da kada idem na google.com bude sve na engleskom ,da me ne redirektuje bilo gdee,ali nema šanse, uvek me baca na ćirilicu i na google.rs. Verujem da vidim IP adresu. Postoji li način da se ovo promeni,bitno mi je zbog posla da imam nomrlanu verziju.hval :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Evo i meni se to sad skoro desilo i uvek otvara google.rs, ali sam podesio u mozili da mi pretrazuje prvo strane na engleskom, da bude ceo interfejs na engleskom, tako da je to sada isto m***, briga me sto otvara .rs mozda ima neke veze(a mzoda i ne) sa podesavanjem regiona i cega sve u windowsu.....
Šta ti se desilo? Da google.com/ncr otvara srpski gugl?
Pozdrav!
Vlada
:: Evo i meni se to sad skoro desilo i uvek otvara google.rs, ali sam podesio u mozili da mi pretrazuje prvo strane na engleskom, da bude ceo interfejs na engleskom, tako da je to sada isto m***, briga me sto otvara .rs mozda ima neke veze(a mzoda i ne) sa podesavanjem regiona i cega sve u windowsu.... :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: pkušao, i nikom ništa ista priča-. da li još neko ima ovu situaciju :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m5 :: :: :: ::
ma ne to, nego google.com se prebaci na google.rs, bez /ncr, ali prebacio sam sve rezultate da budu na engleski i engl interfejs , pa neka otvara sada .rs :))
:: Šta ti se desilo? Da google.com/ncr otvara srpski gugl :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Evo i meni se to sad skoro desilo i uvek otvara google.rs, ali sam podesio u mozili da mi pretrazuje prvo strane na engleskom, da bude ceo interfejs na engleskom, tako da je to sada isto m***, briga me sto otvara .rs mozda ima neke veze(a mzoda i ne) sa podesavanjem regiona i cega sve u windowsu.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: :: :: :: pkušao, i nikom ništa ista priča-. da li još neko ima ovu situaciju :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m5 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.