cuo sam i ja da ce biti Srbija nedavno ... valjda je to pocelo raditi..
ja imam hrvatski account i koliko znam nakon 200$ potrosenih oni ti posalju verifikacijski kod u tvoju banku po koji ti moras otici licno i verifikovati tvoj racun sa njim... nakon toga mozes raditi vece transakcije i slicno.. koliko ja znam to je to... ja jos nisam dostigao tu svotu pa nemam licnog iskustva sa tim.
Ima ovo Sign up with PayPal - Your country or region i tu nema nas. To moze da se preskoci i da se tamo upise drzava u polje. Sad, da li to radi... i ako radi, kako to da niko ne prica nista. Nigde nisam video da je krenulo a nije mala vest.
eto meni account, samo nek neko javi da li je sve proslo ok od narucivanja do dospeca paketa. Hvala unapred. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Ja na paypal cekam od prosle godine i nikako da dospemo na tu famoznu listu... NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: :: Al` smo se profinili, ni paypal nam vise nije vest. Toliko se kukalo kad ce/sto nema, a sad kad je konacno stiglo niko da se okrene :: ::
Ne lupajte vise. Ja paypal koristim preko drugara iz Osijeka. Kako? Pa kad treba da mi posalju robu, pogledam da li isporucuju za Hrvatsku, pa da li ima za glavni grad Beograd. Ako ima, roba ce da stigne 100%. Tako ja narucujem, a placam preko drugara. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.