Kako da ukljucim neki program da mi se sam ukljuci prilikom dizanja windowsa...Npr treba mi za Rainmeter program...Kreirao sam svoj desktop ali program moram rucno da ukljucim kada upalim komp. E sad kako da to namestim da mi se samo pali kad mi se digne windows???
a mozda u tom programu ima opcija da se pali sa windows-om?
:: Kako da ukljucim neki program da mi se sam ukljuci prilikom dizanja windowsa...Npr treba mi za Rainmeter program...Kreirao sam svoj desktop ali program moram rucno da ukljucim kada upalim komp. E sad kako da to namestim da mi se samo pali kad mi se digne windows???
Problem je sto meni to stoji u start/all programs/startup,a nema ga u msconfig...To sam vec pokusao... A ja kad kliknem na ikonicu reinmeter meni se on pojavi u onoj strelici dole desno,i tamo ne mogu da namestim da se pali sa windowsom...Ili ja ne znam gde treba to da namestim...
U menage nema ta opcija pregledao sam sve...A u edit setting mi otvara notpad sa svim kodovima od tema koje sam postavio,tako da se ja u kodove ne razumem...Ako neko hoce ostavicu mu ceo code pa da mi doda to ako zna...
:: Probaj opcije programa edit setting i manage koliko sam video sa slika vidi da li se nudi neka opcija za start up itd :Dx
Kreiraj new String Value, imenuj u Rainmeter i podesi vrednost kompletne putanje Rainmeter.exe npr: C:\Program Files\Rainmeter\Rainmeter.exe
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: U menage nema ta opcija pregledao sam sve...A u edit setting mi otvara notpad sa svim kodovima od tema koje sam postavio,tako da se ja u kodove ne razumem...Ako neko hoce ostavicu mu ceo code pa da mi doda to ako zna... ::
A ovo što je Dexter napisao možeš i lakše da odradiš onim malim programom što sam pomenuo, instaliraš, pokreneš i u HKLM/Run tabu ideš na New i pokažeš mu na rainmeter.exe.
Uspeo sam da namestim...Obrisao sam ikonicu iz startup-a i res komp,ponovo je ubacio,res komp i pokrenulo je...Mora da je bila neka greskica u startup-u...Hvala na odgovorima... Pozdrav!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.