Hteo bih malo da sredim desktop i da ga malo ulepsam da mi ne bude vise 300 ikonica razbacano po ekranu nego bih da malo to sredim,da imam cpu meter,wreme,datum,i sve po redi...Znate o cemu pricam...E sad ja sam nasao nesto,al dajte mi i vi neke sajtove gde ima dobrih skinova...I jos nesto sto me zanima,kako da od npr 4-5 tema sklopim jednu?Da npr od jedne teme uzmem sat,od druge cpu meter,trece toolsbar,i tako da od vise tema sklopim jednu... Ovako nesto: TinyURL.com/65gm4us http://tinyurl.com/5nh5w9
Dobro je ali bih malo bolju izabrao,da izgleda novije,lepse slike a ne ko sto je na ovoj slici kao starinsko crno belo...Ako me razumes?
:: RocketDock+Rainmater+Omnio 4.1 i evo ti kako moze da izgleda ako ti tako odgovar :: http://i51.tinypic.com/2lo29oy.jp :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao. Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta :) _______________________
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
Vidi i program Samurize. Isto ima finih stvari, ali je malo komplikovan dok se ne uhodas. Ali ono sto im je zajednicko, bar iz mog iskustva, je da umeju da prave probleme sa odredjenim igrama kako god da ih podesis, tj da ti probijaju kroz igru, i da joj toliko uguse fps da postane neigriva (Recimo fallout je mnogo patio od toga). Ako komp ne koristis za igre - samo napred :)
Pre sam se petljao sa takvim stvarima, sada obicno neka fina tema za win, lep wall i bez ikonica ne desku. Em cisto, em lepo, em brzo.
Znaci - dok si radio za omladinsku zadrugu, studirao si gradjevinski
18.10.2011. 00:56
status: user broj poruka: 10997
fakultet. I postao si gradjevinski inzenjer. E sad, ako pravis zgrade kao sto Piz(d)on trenira reprezentaciju, ja u tim zgradama ne bih stanovao...
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
:: Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao :: Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta : :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
Re: Znaci - dok si radio za omladinsku zadrugu, studirao si gradjevinski
18.10.2011. 09:57
status: user broj poruka: 2788
Ne brini se necu da pravim zgrade ili nesto slicno. Na fakultet jos nisam krenuo, cek da zavrsim srednju prvo :) _______________________
:: fakultet. I postao si gradjevinski inzenjer. E sad, ako pravis zgrade kao sto Piz(d)on trenira reprezentaciju, ja u tim zgradama ne bih stanovao.. :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: :: :: :: Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao :: :: Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta : :: :: ______________________ :: :: :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.