Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Novi Desktop???
STRANA 1 OD 1
Mirko2233 Novi Desktop??? 17.10.2011. 20:30 T39041

status: user
broj poruka: 122
Hteo bih malo da sredim desktop i da ga malo ulepsam da mi ne bude vise 300 ikonica razbacano po ekranu nego bih da malo to sredim,da imam cpu meter,wreme,datum,i sve po redi...Znate o cemu pricam...E sad ja sam nasao nesto,al dajte mi i vi neke sajtove gde ima dobrih skinova...I jos nesto sto me zanima,kako da od npr 4-5 tema sklopim jednu?Da npr od jedne teme uzmem sat,od druge cpu meter,trece toolsbar,i tako da od vise tema sklopim jednu...
Ovako nesto:
TinyURL.com/65gm4us
http://tinyurl.com/5nh5w9
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re 17.10.2011. 20:40 #368464

broj poruka: 2788
RocketDock+Rainmater+Omnio 4.1 i evo ti kako moze da izgleda ako ti tako odgovara
http://i51.tinypic.com/2lo29oy.jpg

Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?

Mirko2233 Re: Re 17.10.2011. 20:43 #368467

Dobro je ali bih malo bolju izabrao,da izgleda novije,lepse slike a ne ko sto je na ovoj slici kao starinsko crno belo...Ako me razumes?

:: RocketDock+Rainmater+Omnio 4.1 i evo ti kako moze da izgleda ako ti tako odgovar
:: http://i51.tinypic.com/2lo29oy.jp
:: ______________________
::
:: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
aco Re 17.10.2011. 20:44 #368468

To ti je RocketDock. To mozes da podesavas. Ovo je desktop od mog drugara on se zaebava sa tim i njemu tako odgovara.

Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?

Mirko2233 ... 17.10.2011. 20:44 #368469

Ovako nesto mi odgovara,samo bih promenio ove dole ikocine,al me zanima kako?Kad stavim npr. ovu temu a kako da stavim ikonice od druge teme ?

http://tinyurl.com/63qrnbf

aco Re 17.10.2011. 20:48 #368472

Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao.
Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta :)

Spec re 17.10.2011. 20:52 #368475

broj poruka: 199

Ma batalite se toga...Sto prostije i da zauzima sto manje prostora i rama!Nesto ovako
http://goo.gl/Ty6C3
JovanZ re 18.10.2011. 00:16 #368530

broj poruka: 3008
Vidi i program Samurize. Isto ima finih stvari, ali je malo komplikovan dok se ne uhodas. Ali ono sto im je zajednicko, bar iz mog iskustva, je da umeju da prave probleme sa odredjenim igrama kako god da ih podesis, tj da ti probijaju kroz igru, i da joj toliko uguse fps da postane neigriva (Recimo fallout je mnogo patio od toga). Ako komp ne koristis za igre - samo napred :)

Pre sam se petljao sa takvim stvarima, sada obicno neka fina tema za win, lep wall i bez ikonica ne desku.
Em cisto, em lepo, em brzo.
tortojed Znaci - dok si radio za omladinsku zadrugu, studirao si gradjevinski 18.10.2011. 00:56 #368541

broj poruka: 10997
fakultet. I postao si gradjevinski inzenjer. E sad, ako pravis zgrade kao sto Piz(d)on trenira reprezentaciju, ja u tim zgradama ne bih stanovao...

:: Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao
:: Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta :
:: ______________________
:: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
aco Re: Znaci - dok si radio za omladinsku zadrugu, studirao si gradjevinski 18.10.2011. 09:57 #368564

Ne brini se necu da pravim zgrade ili nesto slicno. Na fakultet jos nisam krenuo, cek da zavrsim srednju prvo :)

:: fakultet. I postao si gradjevinski inzenjer. E sad, ako pravis zgrade kao sto Piz(d)on trenira reprezentaciju, ja u tim zgradama ne bih stanovao..
:: :: Nisu ti to teme. Nego imas da skidas ti skinove ikonica za RocketDock pa da stavis koji tebi odgovaraju. Sve ti je napisao u opisu slike na ovom DeviantArtu sto si mi dao. Poskidaj to sve i upakuj nekako. Pitaj tog koji je postavio sliku da ti pomogne kako i sta ako ne budes znao
:: :: Ja mogu da pitam drugara pa ako mu nije tesko da ti dam njegov mail da ti malo pomogne oko toga, ja se ne razumem u to kako i sta :
:: :: ______________________
:: ::
:: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs