Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kako editovati sajt na Loopia-i
STRANA 1 OD 1
miramarti Kako editovati sajt na Loopia-i 14.10.2011. 11:26 T38973

status: user
broj poruka: 49
Treba mi pomoc. Moram, relativno hitno da editujem neke cene na svom sajtu, a administrator trenutno ne moze da mi pomogne. E sada, zanima me, posto mi Loopia hostuje sajt, da li je na njoj moguce kroz kontrol panel editovati neku stranicu ili moram da radim na backupu sajta i podignem ga celog kroz `vrati backup` opciju. Cini mi se da Loopia nema opciju pristupu samoj bazi i fajlovima koji su podignuti. Da li gresim? Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Imaš li bazu podataka ili su to slike okačene na sajt. 14.10.2011. 11:41 #367583

broj poruka: 3742
U čemu ti je rađen sajt? Džumla?

Koliko se sećam na loopiji možeš da praviš bekap sajta, ne i da koriguješ sajt.
support normality

miramarti Ne znam sta je template, mislim da nije dzumla, 14.10.2011. 14:12 #367610

imam ga oko 8 godina... Jel to znaci da kada hocu da ga editujem, treba da to uradim offline i onda da vratim backup?
miramarti Da se vratim na 26.10.2011. 13:28 #370942

sajt. Sve sam zavrsila prilicno uspesno, samo mi treba jedna informacija. Verovatno smo svi upoznati sa mogucnoscu da se na mnogim sajtovima ostavi komentar, posalje poruka. E, posto radim u Dreamweaver-u, hocu da napravim ovu opciju. Napravila sam forme i sve kako treba, samo me zanima kako da podesim ovo da mi svi komentari i pitanja dolaze na mail. Dakle, kada neko napise ime, mail, naslov, tekst poruke i klikne na posalji (submit), hocu da mi to stigne na mail ili negde gde mogu da procitam. Dakle, ne zelim mailto: formu koja pali mail klijent, vec direktno slanje sa sajta na neku adresu. Da li je moguce ovo uraditi? Hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs