Molim medvjed sa mnom. ja sam ti pisati iz mog ureda koji će biti od velike koristi za nas oboje ali nitko nije učinio that Jamčim vam da će ovo biti pogubljen pod legitiman aranžman
Biram dođete kroz ovaj medij, kao što je najbrži medij komunikacije bez obzira na činjenicu da je uvelike bila zlostavljana. Molim medvjed sa mnom. Ja sam gospodin Jackie Galop Od Harlsden, North West London, ovdje u Engleskoj. Ja radim s Natwest Bank London. Uz dužno poštovanje i obzir, ja sam ti pisati iz mog ureda koji će biti od velike koristi za nas oboje. U mom odjelu, kao privatnog bankarstva Manager (Greater London Regionalni ured), otkrio sam jedan napušten zbroj 18.500.000 £ GBP (osamnaest milijuna £ 500,000) u račun koji pripada jednom od naših inozemnih kupaca pokojni dr. Erin Jacobson, američki državljanin koji je na žalost izgubio život i njegova cijela obitelj u Montani zrakoplovnoj nesreći 23. ožujka 2009, na putu prema agroup ski odmor.
Izbor kontaktiranja vam je pobudila iz zemljopisnih prirodi gdje živite, osobito s obzirom na osjetljivost ove transakcije i povjerljivost ovdje. Sada naš bankovni je čekivanje za bilo koju od rodbine da dođe-up za tvrdnju, ali nitko nije učinio that.I osobno je neuspješna u locirati i rodbine za dvije godine, ja tražiti vaš pristanak da vam predstaviti kao najbliži rođak / korisnika za pokojnika, tako da je prihod od ovog računa u vrijednosti od 18.500.000 £ GBP mogu biti plaćeni za vas.
To će biti isplaćena ili dijeljen u ovim procentima, 60% meni i 40% za vas. Imam osigurano sve potrebne zakonske dokumente koji se mogu koristiti kopiju ove tvrdnje koje učiniti. Sve što mi treba je da ispunite vaš imena u dokumentima i legalizirati ga u predvorju ovdje da vas dokazati kao legitimni korisnik.
Sve što zahtjevaju je sada vaš iskren suradnju, povjerljivost i povjerenje nam omogućiti vidjeti kroz ovu transakciju. Jamčim vam da će ovo biti pogubljen pod legitiman aranžman koji će vas zaštititi od bilo kakvog kršenja zakona.
Molimo, unesite me sljedeće: kako smo pet dana da ga pokrenite kroz. To je vrlo HITNO MOLIM. 1. Puno ime 2. Vaš telefonski broj 3. Vaš adresu za kontakt.
Nakon prošla kroz metodički traži, odlučio sam da vam se obratimo u nadi da ćete naći zanimljive ovaj prijedlog. Molimo na Vašoj potvrdi ove poruke i ukazuje na Vašem interesu, ja ću vas opskrbiti sa više informacija. Nastojati pustiti mene znati svoju odluku, nego držati me čeka. Nazovite me po primitku maila Tel: +447924445158 ili odgovorite putem mr.j.gallop@gmail.com.
Srdačan pozdrav, G. Jackie Galop.
Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 1x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.