Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Setili se...
STRANA 1 OD 1
trogdor Setili se... 30.09.2011. 14:10 T38687

status: user
broj poruka: 373
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/280217/Trivan-Vazan-korak-u-podsticanju-Internet-poslovanja

Ljudi, evo mene je sramota koja je godina i kakvo oni obavestenje izdaju. Imao sam nalog, nije da sam ogorcen, ali ovo vredja inteligenciju.
Gospoda su nam ucinala navodno, kao prepoznali su...

Go Go Go !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Nemoj tako... 30.09.2011. 14:42 #364068

broj poruka: 4829

Ja sam cuo da se ono trece ostrvo jugoistocno od Ekvatora tek sledece godine da prepozna sanse poslovanja preko Interneta.

codeus .. 30.09.2011. 14:43 #364069

broj poruka: 4054

o jee kako pred izbore mogu da se menjaju zakoni fizike ?

zapravo zakon koji onemogucava paypal i sl. servise je jos na snazi ... taj bajan i divan srpski proizvod (zabrana svega) onemogucava i zabranjuje drzavljanima srbije da poseduju racun u stranoj banci .. ili narodski receno nemozes otici do swice i otvoriti racun na koji ces da prebacis svoju tranzicijsku proviziju ukoliko si iz vladajuceg establismenta ili kako to lopovi vole da kazu - ako si se snasao u tranziciji !!

ali su se dosetili zuti i doneli `novo tumacenje zakona` hebo mater koja zemlja .. po kojem se rec `zabranjuje` cita kao `dozvoljava se` ..

i tako je paypalu otvoren prolaz ...

inace carina nam je spustena sa 100e na 20e zbog afere sa nekermanom ..

ali sam mi titraju jajca jerbo DHL za budimpestu je 50e , za Zagreb - 100e a za bajan Beograd - 150e za robu iz kine .. i s`obzirom kako procenjuju vrednost automobila (auto+dovoz = cena auta) bojim se da i elektroniku da procenjuju kao cena + dhl = suma za carinjenje ..

ovde vecito vazi ona `budimo ljudi iako smo srbi`
alrad 30.09.2011. 14:56 #364070

broj poruka: 4829
Mislim da je u pitanju Buvansko ostrvo na kome zivi 12 letecih veverica i jazavicar po imenu Kolin.

A sad ozbiljno.
Treba da narucim neke suplemente iz USA vrednosti oko 30$. Pise da je postarina za Srbiju 17$ preko DHL-a.
Jel` bih stvarno platio oko 50$ ili bi mi ovde izmuzli jos jedno stotinak evra?
Za carinu, porez, porez na porez i ko zna sta jos.
trogdor Pa da, slazem se... 30.09.2011. 15:16 #364075

Ranije je bilo stvarno: roba + postarina = ono sto se carini.
U prevodu `da sam krala, krala sam`, ali ima karma(ovo cu da spomenem kod svakog zajeba btw)...
Nemocna drzava, nazalost, jer mi zivimo u njoj... Karase nas na pravdi Boga.
Ja stvarno ne znam gde ce te sve njuske da zavrse kada se razdani sve. Na stubu srama svakako, ali ovaj narod ima da im oprosti sve...
Otvoricu na Srbiju nalog ako prodje ovo, zbog biza, da mi ne uzimaju proviziju za ljude koji uplacuju iz Srbije, ali meni vec ortaci zavrsise u inostranstvu, tako da bih preziveo i bez ovih govana...
Narucivao sam skoro robu, popravili su se, kada ovo prodje, slobodno cepajte sta vam treba. :)

Go Go Go !!!

krkub Izliv DS-a u mozak 30.09.2011. 15:21 #364078

broj poruka: 1018
Sa` će izbori, svašta ćemo videti & čitati...

http://goo.gl/cwgk3
ICEsd popis 30.09.2011. 15:47 #364086

broj poruka: 2157

U popisu kao jedno o pitanja bice dali posedujete racunar i sta znate da radite na njemu, tako ce Srbija konacno statisticki dobiti podatke o broju domacinstava koje imaju i koriste racunar, nadam se da ce posle popisa nesto i da urade po pitanju interneta (bakarski deo, carina, itd.)

Samo se plasim da to ne ode u drugu krajnost, provera legalnosti programa i sistema itd.

P.S: Uplatite li u WOT zlato preko mobilnog Telekom ce vam uzeti 700din. tj. cena + (cena*.07)= cena koju placate.Krade se na sve strane a na nama je da se naviknemo i da krenemo i mi da krademo sa njima.
trogdor A... 30.09.2011. 15:53 #364088

Kada mi obezbede platu od 1000+e u kontinuitetu od 5+ godina, sve cu da legalizujem, do tada, prezivljavam.

Go Go Go !!!

Ishmerish Ovo je zagrevanje 30.09.2011. 15:56 #364091

broj poruka: 7285
Posle ce da opet izmisle neku toplu vodu sa ```besplatnim``` senom za stoku a na kraju modle za kolace CD-romovima.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs