Zna li neko, il ako je i sam u tome, kakav je ovo posao u pitanju? Vidim neka prodaja domena, internet zarada, honorarno, itd. Cak dobijam i neke mailove vezano sa isti, pa me interesuje jel neka sprdnja, navlakusa ili o cemu se radi? Kao svetski poznata firma u pitanju...
... ništa posebno, treba samo da se u određeni dan i vreme okupite u Bg, obučete žute, pink i tako te majice i robicu, i prošetate se u grupi... trasom koju će vam ionako odrediti murija. To je valjda to...stvar je svetski poznata.
:: ... ništa posebno, treba samo da se u određeni dan i vreme okupite u Bg, obučete žute, pink i tako te majice i robicu, i prošetate se u grupi... trasom koju će vam ionako odrediti murija. To je valjda to...stvar je svetski poznata :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Ljudi ima sve da vas častim upravo mi stigao mail da mi je neki tamo daleki rođak iz Afrike umro i ostavio 2 000 000 dolara nasledstva :)))))))))))))) Black Wolf
Tri puta ura za preminulog dalekog rodjaka iz afrike... (nadamo se da nije bio ljudozder)
Pokoj mu dusi, ali je precizan... ostavio ti okruglo 2 000 000 dolara...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ljudi ima sve da vas častim upravo mi stigao mail da mi je neki tamo daleki rođak iz Afrike umro i ostavio 2 000 000 dolara nasledstva :))))))))))))) :: Black Wolf :: ::
treba samo da uplatis 500e na neki racun zbog troskova prevodjenja testamenta i 2 miliona je tvoje, jel tako? Trk do banke nemoj da se razmisljas. Eto, meni tako ministar africkog diktatora prebacio pola drzavne kase na racun jer sam mu pomogo da opere novac. Samo je trazio 420 dolara unapred zbog nekih tehnickih detalja. Eto ja ti sad pisem sa Kariba, bogat sam covek. Nemoj da si glup, obogati se i ti. Moj prijatelj sutra stize u posetu, dobio na holandskoj lutriji par miliona, ali je morao da uplati pre toga 350e na neciji zbog radi potvrde.
:: Ljudi ima sve da vas častim upravo mi stigao mail da mi je neki tamo daleki rođak iz Afrike umro i ostavio 2 000 000 dolara nasledstva :))))))))))))) :: Black Wolf :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.