:: IKOM i Rapidshare free user...placam 7 Mb a vec duze vremena situacija mi je sledeca :: :: http://goo.gl/K8jH :: :: P.S. ja se ne zali :: :: *************** :: DELL INSPIRON N711 :: I7 -2GH :: 6 GB RA :: Nvidia M52 :: 17.3 led.. :: genuine W7 home premium 64 bit
Za kablovsku TV mislim da je jedno 5-6 godina (od kako su se pojavili u mom kraju), za net od prvog trenutka kad su ga pustili. Što se tiče tehničke podrške, mislim da je bilo 3-4 intervencije u tom periodu...sve korektne i profesionalne...( čak mi je jedne godine menjan modem na Badnje Veče - radio je ali loše). brzine i stabilnost..veeoma OK, odnos cene usluga i kvaliteta po mom mišljenju u srednjem rangu. Nekoliko zamerki samo na njihovu digitalnu TV...DTV prijenik niske klase bez HDMI izlaza, ne toliko kvalitetna slika koliko bih ja želeo..... Sve u svemu moja ocena 9 od 10
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.