ie ima ocajn developer toolbar i generalno je najgori browser, 9 je malo malo bolji od 7 i 8 ali je i dalje ocaj,hrom je ok, ali je daleko od ff, ff pored dosta add ons-a stabilnosti i brzine ima i najdolji developer alat, fire bug ako znas cemu uopste sluzi i o cemu se radi...
FF hrom tri mesta prazno pa dalje moze random po licnom izboru
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: a ja pričam i drobim,usta mi se osušila :: Jebeš FF i IE (kako nekome uopšte može da padne na pamet da ga koristi ili još gore da ga preporuči :: :: ::
:: ie ima ocajn developer toolbar i generalno je najgori browser, 9 je malo malo bolji od 7 i 8 ali je i dalje ocaj,hrom je ok, ali je daleko od ff, :: ff pored dosta add ons-a stabilnosti i brzine ima i najdolji developer alat, :: fire bug ako znas cemu uopste sluzi i o cemu se radi.. :: :: F :: hro :: tri mesta prazno pa dalje moze random po licnom izbor :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: a ja pričam i drobim,usta mi se osušila :: :: Jebeš FF i IE (kako nekome uopšte može da padne na pamet da ga koristi ili još gore da ga preporuči :: :: :: :: :: ::
Dexter, enter to that lisica je izvanredna iz svakog ugla mozda nije brza kao taj chrome (ili neki drugi) ali zato ima pregrst mogucnosti, samo ih treba zanati koristiti
:: ie ima ocajn developer toolbar i generalno je najgori browser, 9 je malo malo bolji od 7 i 8 ali je i dalje ocaj,hrom je ok, ali je daleko od ff, :: ff pored dosta add ons-a stabilnosti i brzine ima i najdolji developer alat, :: fire bug ako znas cemu uopste sluzi i o cemu se radi.. :: F :: hro :: tri mesta prazno pa dalje moze random po licnom izbor
... tj. opera, a šta su svirači q... Hromi Daba, Fuckovana Lisica, Iznenadni Exploder Zoološki vrt u divljini... sve su to krici monkeysa, hijena i ostalih krokodila. Note, simfonije i horska muzika, ipak ostaju za uglavnom jedan browser.
P.S. Torto, biće brz dok jawa i adobe ne izdaju svoj mali, usrani, update, a onda po starom....
U ovim vremenima +1 za operu....nikad je nisam voleo ali radi za sve pare....
:: ... tj. opera, a šta su svirači q.. :: Hromi Daba :: Fuckovana Lisica :: Iznenadni Explode :: Zoološki vrt u divljini... sve su to krici monkeysa, hijena i ostalih krokodila :: Note, simfonije i horska muzika, ipak ostaju za uglavnom jedan browser :: :: P.S. Torto, biće brz dok jawa i adobe ne izdaju svoj mali, usrani, update, a onda po starom... :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
najzad popravise onaj bag kad se zumira strana a na njoj ima neki youtube klip, onda se nekako pomeri dugme za play/pause i ne moze da se klikne a prikazuje ga kao da je na klipu, mnogo me nerviralo :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.