Moze li se ikako na mozzili zabraniti svi moguci sajtovi osim facebook i youtube?Trebam da radim 2 kompa stara 10 godina,i hocu da nekako zabranim sve sajtove osim ta dva...Jel je za neku decu pa da nebi ulazili na neke glupe sajtove i skupljali viruse...Ali naravno da mogu to da vratim kad ja budem hteo...
Ja sam bas fejsbuk i jutube blokirao. Onda sam odbolikirao jutube jer mi trebalo nesto. Elem sad cu da vidim ime programa kako sam blokirao. Inace imas i opciju preko samog vidnovsa ali to zezanje ne preporucujem jer je dosada ziva.
To je za sve I Explorere. A uputstvo govori kako da blokiras samo jednu stranicu.
Evo ti moje objasnjenje kako da blokiras sve osim te dve stranice.
Znaci ides na to mesto Tools>Internet Options>tab Content, i ukljucis content advisor i udjes u njegov setings. Prebacis na tab Approved Sites. I sad dolazi fora. Ukucas:
youtube.com i stisnes Always facebook.rs i stisnes Always facebook.com i stisnes Always
I sad da bi blokirao sve ostalo ukucas obicnu tacku . i stistnes Never.
Tacka je deo ispred .com .rs .net tako da zaprvo tacka je stavila `tacku` na sve.
Stisnes OK ukucas neku sifru da bi dozvolio ulazak na blokirane sajtove i opet OK, ugasis i upalis Iexplorer i to je to.
Ovo ispalo bolje od programa.
EDIT. Sanse da radi su ti 80%, ipak je to windows. Inace reci ako ti treba za firefox.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.