Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Da li moze?
STRANA 1 OD 1
Mirko2233 Da li moze? 18.09.2011. 19:50 T38459

status: user
broj poruka: 122
Moze li se ikako na mozzili zabraniti svi moguci sajtovi osim facebook i youtube?Trebam da radim 2 kompa stara 10 godina,i hocu da nekako zabranim sve sajtove osim ta dva...Jel je za neku decu pa da nebi ulazili na neke glupe sajtove i skupljali viruse...Ali naravno da mogu to da vratim kad ja budem hteo...

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc Smesno 18.09.2011. 20:19 #360737

broj poruka: 3106

Ja sam bas fejsbuk i jutube blokirao. Onda sam odbolikirao jutube jer mi trebalo nesto. Elem sad cu da vidim ime programa kako sam blokirao. Inace imas i opciju preko samog vidnovsa ali to zezanje ne preporucujem jer je dosada ziva.
Srdjanc Malko bolje resenje 18.09.2011. 20:34 #360741

Evo ti zanimacija ovo sam tek sad video novo.

http://www.wikihow.com/Block-a-Website-in-Internet-Explorer-7

To je za sve I Explorere. A uputstvo govori kako da blokiras samo jednu stranicu.

Evo ti moje objasnjenje kako da blokiras sve osim te dve stranice.

Znaci ides na to mesto Tools>Internet Options>tab Content, i ukljucis content advisor i udjes u njegov setings.
Prebacis na tab Approved Sites. I sad dolazi fora. Ukucas:

youtube.com i stisnes Always
facebook.rs i stisnes Always
facebook.com i stisnes Always

I sad da bi blokirao sve ostalo ukucas obicnu tacku
. i stistnes Never.

Tacka je deo ispred .com .rs .net tako da zaprvo tacka je stavila `tacku` na sve.

Stisnes OK ukucas neku sifru da bi dozvolio ulazak na blokirane sajtove i opet OK, ugasis i upalis Iexplorer i to je to.

Ovo ispalo bolje od programa.

EDIT. Sanse da radi su ti 80%, ipak je to windows. Inace reci ako ti treba za firefox.
Mirko2233 re: 18.09.2011. 20:51 #360743

broj poruka: 122
Hvala na ovome,bice mi mozda od pomoci za ubuduce...Ali sada trenutno mi treba za firefox...

Srdjanc Ju ja zaboravio 19.09.2011. 15:21 #361033

Za firefox imas addon koji se zove Block Site. Kasnije cu da napisem uputsvto posto sam sad na poslu.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs