pa pise u njihovom pravilu da treba da vratis onoliko koliko uzmes,tako da nemoj da brises igru cim se zavrsi download.Ja nekad ostavim i nedeljama da siduje tako da sad imam lufta preko 200 gb. .)
Heheh... Ja imam vec jedno 10-ak mail adresa, i kad god me banuju ja pravim novu mail adresu i sa njom pravim novim account na partisu. :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ja godinu dana drzim jednu te istu seriju na seed-u(3rd rock from the Sun),naravno ne konstantno.I stalno neko skida,uvek je brzina uploada maksimalna.Zato sam i dogurao do 3TB uploada
Ako sam dobro razumeo, u redu je da uzimaš - i ništa da ne daješ? Pogodio si smisao p2p mreža... :/
Na primer, ograniči seed na neku kompromisnu vrednost, i neka radi stalno (neka kaplje). Ili ostavi preko noći da seed-uje. Ili batali torente. I nemoj da se buniš zbog eventualnog banovanja.
Kada bi svi razmišljali kao ti, falus bi skinuo bilo šta. Comprende?
:: ima da mi se uspori net zbog sidovanja,moze i film??,posto jedino mogu da gledam filmov :: :: ::
Lukav si, nema šta. Sve je free, ali opet moraš da mazneš nešto. Moderni omladinci... Zar je takav problem sputati download glad (sindrom poslednjeg dana interneta, svuci sve!), i ostaviti seed da stigne do 1:1? Moj upload je 512k, i ne vidim nikakav problem.
Kakvi mladi, takvi i stari. Od danas, traže se novi mladi.
:: Heheh... Ja imam vec jedno 10-ak mail adresa, i kad god me banuju ja pravim novu mail adresu i sa njom pravim novim account na partisu. : :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
ja dok sam imao 1536/256 kbit net sam s vremena na vreme koristio RatioMaster jel stvarno ponekad ne moze sa tom brzinom uploada da se odrzava ratio. ali evo sad imam 8/1 mbit i bez problema moze na bilo kom trackeru da se odrzava ratio. Sa HDT sam pre 4 dana skinuo prva dva dela star wars-a i evo vec sam presao 1:1 ratio: http://img830.imageshack.us/img830/3375/65743036.png
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647054. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.