Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
jDownloader i otvaranje porta
STRANA 1 OD 1
Dragot jDownloader i otvaranje porta 16.09.2011. 21:39 T38431

status: user
broj poruka: 1149
Evo ja sam danas dobio ADSL modem je HG 530.
Pa me interesuje gde imaju upustva za otvaranje porta za torrente i naravno kako da podesim jdownloader i gde da nadjem ili kako da napravim rekonekciju.

Pozdrav i Hvala.

ASUS P5Q PRO
Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ
2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS
SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB
GAINWARD GTX 460 1GB `GS`
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
SAMSUNG T220
LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dradisic re: 16.09.2011. 22:42 #360323

status: user
broj poruka: 271
Pokreneš JDownloader i pod opcijom `Settings` potražiš u stablu levo stavku `Reconnection`, e tu imaš da pokreneš `Create Reconnection Script`, pre toga pored imaš da upišeš za User: telekom, Password: telekom a Router IP: 192.168.1.1 . kada to uradiš onda ideš na ono `Create...` i trebalo bi da se uloguje na tvoj ruter, dalje tražiš opciju Tools i tražiš Reset, sve to radiš ti, mišem, kada se reset ruter završi dobićeš pitanje da sačuvaš podešavanja i to je to što se tiče rekonekcije.
Što se tiče otvaranja porta to ti i nije preko potrebno, ako koristiš mikrotorent onda možeš u njemu da podesiš određene parametre i radiće ti ok, to vidi po netu, za Jdownloader to nije potrebno.

A evo i da si malo pročešljo forum našao bi pantin post gde je lepo objasnio: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=36724&forid=19&katid=5

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs