E, i još je odigrao sa dušom u nosu jedno set-i-po, ali nije poklekao, odnosno, na njemu se više vidi od Nadala, ali je ovaj definitivno kljoknuo totalno. P.S. a za živce i nokte, šta ćeš...ludilo od godine!
Jeste se bio umorio,bas se videlo koliko je iscrpljen a i onaj Nadal je zivotinja ali je opet pokleknuo. Ma Nole je stvarno madjionicar ,ovaj mec ce se dugo pamtiti!
Kakav mec, i onaj sa Rodzerom i ovaj sa Rafom! Kakav tenis! Nole je najkompletniji igrac svih vremena. On jednostavno nema slabih tacaka. I forhend i bekhend, serva, anticipacija, igra na mrezi i na liniji, kretanje, voleji, slajs, spin, lob, kondicija, paralele, dijagonale, ofanziva, defanziva, selekcija udaraca... Sve! Covek je vrh na svim poljima! A koliko je jak tek mentalno... Najlepse od svega sto se to desava u tzv eri Nadala i Federera. Koja se od sada zove ERA NOVAKA.
Konačno i nas da pomenu u svetu u dobrom kontekstu
13.09.2011. 11:51
status: user broj poruka: 1577
Mada mnogo mi je draže bilo kada je polupao Federera pre neku noć. Onaj mi sav nekako uobražen i plače za svakom izgubljenom medaljom, a ovaj naš ga je pregazio kao buldožer.
Nadal je, evidentno, podigao nivo forme u odnosu na Wimbledon, ali ni to nije bilo dovoljno. Jednostavno, Nole je toliko ispred ostalih(pre svega psihički), tako da sumnjam da će se išta promeniti i sledeće godine. Nadalu sad predstoje seanse kod psihijatra, jer su ovo jaki udarci za njegovu psihu(kao što bi bili za svačiju, kad vas neko šest puta razvali u toku godine), dok Federer može jedino da se okrene suzama, vradžbinama i kletvama :D
Svaka mu cast, osvetljava nam obraz svuda, samo mogu reci odlican 5. Ali mnogo se uzdize Novak kao Novak, imamo mi jos tonu sportista koji su imali i vece uspehe nego on, a o njima se mnogo manji hype digao, gde su kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi i ostatak ekipe :) ?
Ne zaboravite kako je Novak sada razbio Nadala, tako je prosle godine je Nadal razbio Novaka. Novak ce pokazati da je mnogo veci igrac i od Nadala i Federera, ako sledece godine uspe sve (vecinu) da odbrani sto je ove godine osvojio.
Takodje ne treba zaboraviti da ogroman doprinos Novaka i drugih nasih sportista sto pokazuju omladini da se okrene sportu i ucenju, a ne ulici nai tome im svima svaka cast.
Znajuci nas kao narod, kada Novak pobedjuje svi ga hvalimo, ali cim pocne da gubi, onda vecina pocne da ga psuje i naziva svakako dok gleda njegov mec sto je najtuznije :(.
Nadam se da ce se Novakov pobednicki niz i dalje nastaviti i da ce uspeti da obrani sledece godine vecinu trofeja koje je osvojio i koje ce osvojiti ove godine. Takodje ne treba zaboraviti i da Novak uprkos svim svojim obavezama i umoru koji se sigurno natalozio tokom godine nastupa za nasu Davis Cup reprezentaciju i na tome mu takodje svaka cast.
Potpuno si u pravu. Mada nije samo Nole u pitanju, mi psujemo svakog ko nije No.1 Što se mene tiče, on je postigao veliki uspeh i kao pojedinac i kao predstavnik naše male zemlje, pa ako bude prvi samo ove godine, nema veze.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.