Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Freelancer.com
STRANA 1 OD 1
Zdebeli Freelancer.com 04.09.2011. 15:46 T38222

status: user
broj poruka: 1380
Pretpostavljam da ovde ima ljudi koji rade na pomenutom sajtu, pa ako neko moze da mi objasni neke stvari.

Koliko sam shvatio svi zainteresovani urade projekat koji neko potrazuje, pa onda poslodavac izabere onaj koji mu se najvise svidja?
Ko odredjuje cenu, poslodavac ili onaj ko nudi projekat?
Preko cega ide isplata?

Hvala.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Danijelk Re: Freelancer.com 04.09.2011. 16:32 #357571

broj poruka: 1541
Ne tako. Svi zainteresovani se prijave da urade projekat (pri tom ako imas neke svoje radove pokazes mu ih), i kazu svoju cenu za koju bi ga uradili (uzimajuci u obzir budzet poslodavca). Posle poslodavac bira onog ko mu najvise odgovara. Isplatu mozes preko moneybookersa da realizujes bez problema...

:: Pretpostavljam da ovde ima ljudi koji rade na pomenutom sajtu, pa ako neko moze da mi objasni neke stvari
::
:: Koliko sam shvatio svi zainteresovani urade projekat koji neko potrazuje, pa onda poslodavac izabere onaj koji mu se najvise svidja
:: Ko odredjuje cenu, poslodavac ili onaj ko nudi projekat
:: Preko cega ide isplata
:: Hvala
goranvu ... 04.09.2011. 19:37 #357611

broj poruka: 195
Ja sam negde pročitao da MoneyBookers ima odvojene ogranke za Evropu, a s druge strane za SAD i Kanadu, tako da nije moguće slati pare iz Amerike ovamo i obrnuto.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re 04.09.2011. 20:24 #357624

broj poruka: 2788
Covek koji postavi projekat on kaze cenu do koje bi isao. Ti kad se prijavljujes sa posao ti stavis svoju cenu kolko bi trazio za takav rad.
Isplata moze preko MoneyBookers, moze sigurno i preko PayPal (za ovo nisam siguran ali verujem da 99% moze). Preko MBookers drugar je tako naplaciovao radove koje je radio.

AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli Hvala ljudi 05.09.2011. 01:48 #357702

broj poruka: 1380

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs