Jos samo sutra na steamu Counter Strike 1.6 kosta 2e. Ja na PayPal imam 30dolara koje ne mogu da unovcim, a ovim putem bi mogo tako sto cu da kupim steam kao gift i da prodam 10ak acc, tj kolko mogu da uzmem za ovih 30dolara. Ja vec imam kupce. E sad ja nikako ne uspevam da platim preko paypal uvek mi kaze da Srbija ne moze, a kada stavim neku zemlju koju paypal podrzava izbaci mi neku gresku. E sad meni treba neko ko ima paypal acc, koji je registrovao u inostranstvu na tu neku inostranu karticu da mi kupi CS 1.6 a ja cu njemu da uplatim pare na paypal tj prebacicu mu sa mog acc. Samo stariji clanovi dolaze u obzir posto u njih imam poverenja. Ko ovo bude mogo objasnicu mu sve kako i sta detaljnije!!! Pozdrav _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Ja redovno kupujem na Steam-u igre preko wikend akcije i ovog vikenda sam pazario Borderlands GOTY za 7.5e. Sve sto ti treba je Viza VIRTUON koju sam ja otvorio u raifazen banci i sve je prosto i ide super.
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
Ali ovo pare su mi na PayPal i ne mogu da ih izvucem na karticu, a nesto nece da prodje da platim sa PayPal. No nema veze, skupljacu pare pa cu uzmem nesto na eBay. Hvala! _______________________
bez obzira ako imas legalan Pay nalog .. nemoj da pokusavas da placas preko srpskog IP podrucja .. blokirace ti nalog i izgubices zivotnu ustedjevinu ..
predji u neku zemlju koja podrzava Pay pa plati preko njihovog IP podrucja .. ili zamoli nekoga iz inostranstva da obavi placanje (das mu nalog) ..
Ja imam paypal registrovan na CH (samo balance, bez kartice) i placam uredno, neke stvari sam kupovao da mi stignu kod tetke u USA. Al to je vrv sto koristim samo balance. Znam kad trebalo da platim odavde nesto karticom devojke dok bila u usa da su joj odmah blokirali account i da su joj slali pismo na adresu sa kodom. Ako hoces posalji meni par dolara koliko ti dovoljno za jedan da kupis da vidimo da li ce da radi, a ako me blokira, obesicu te za testosteron x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: :: bez obzira ako imas legalan Pay nalog .. nemoj da pokusavas da placas preko srpskog IP podrucja .. blokirace ti nalog i izgubices zivotnu ustedjevinu . :: :: predji u neku zemlju koja podrzava Pay pa plati preko njihovog IP podrucja .. ili zamoli nekoga iz inostranstva da obavi placanje (das mu nalog) . :: :: ::
Ajde poslalji mi na ovaj mail sa berze toj paypal mail pa cu ti poslati da probas da mi kupis. Edit: Izgleda da je Codeus u pravu, moguce je da vide ip adresu i da prema njoj me lociraju. Imao sam ja sve sredjeno da preko jednog Engleza uzmem, ali stric mi nije tu dolazi tek veceras a ovo jos danas traje. _______________________
:: Ja imam paypal registrovan na CH (samo balance, bez kartice) i placam uredno, neke stvari sam kupovao da mi stignu kod tetke u USA. Al to je vrv sto koristim samo balance. Znam kad trebalo da platim odavde nesto karticom devojke dok bila u usa da su joj odmah blokirali account i da su joj slali pismo na adresu sa kodom. Ako hoces posalji meni par dolara koliko ti dovoljno za jedan da kupis da vidimo da li ce da radi, a ako me blokira, obesicu te za testosteron x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: bez obzira ako imas legalan Pay nalog .. nemoj da pokusavas da placas preko srpskog IP podrucja .. blokirace ti nalog i izgubices zivotnu ustedjevinu . :: :: :: :: predji u neku zemlju koja podrzava Pay pa plati preko njihovog IP podrucja .. ili zamoli nekoga iz inostranstva da obavi placanje (das mu nalog) . :: :: :: :: :: ::
Registrujes account na svajcarsku niko ti nece ugasiti account ni u jednom slucaju, mozes da saljes i da primas pare, ogranicenje za slanje para je tipa 3000 e, ali to je samo sto zaradis preko neta. Takodje moze da se verifikuje Paypal account bez kartice,...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.