koristim pomenuti pretrazivac i kada sam na facebook-u stalno mi nudi opciju da instaliram ``missing plugins`` da li bi neko mogao da mi objasni sta je to i kako da ga instaliram ? nisam uspeo na to sto mi ``on`` nudi..
Ima li nekog načina da uklonim internet exploder iz sistema, užasno me nervira jer je spor kao puž i pritom neverovatno baguje, a kad god u nekom programum ili igri kliknem na neki link on otvara preko IE.
Stavio sam Mozillu kao default browser ali ne vredi.
Možeš da ga isključiš ali nemožeš da ga makneš čitao sam negde da je on sastavni deo explorer.exe-a ili tako nešto uglavnom otiđi nu control panel pa na unistall program i onda sa leve strane ćeš videti turn windows features on or off klikni na to nađi na listi IE i odštikliraj ga :) Black Wolf
:: Ima li nekog načina da uklonim internet exploder iz sistema, užasno me nervira jer je spor kao puž i pritom neverovatno baguje, a kad god u nekom programum ili igri kliknem na neki link on otvara preko IE :: :: Stavio sam Mozillu kao default browser ali ne vredi :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ima li nekog načina da uklonim internet exploder iz sistema, užasno me nervira jer je spor kao puž i pritom neverovatno baguje, a kad god u nekom programum ili igri kliknem na neki link on otvara preko IE
Ne rade plug inovi sa beta verzijama, čisto da znaš, a ako koristiš betu uopšte, nikakve prednosti ne nudi u odnosu na stabilnu 6-icu... __________________ Scourge of PCBerza
:: koristim pomenuti pretrazivac i kada sam na facebook-u stalno mi nudi opciju da instaliram ``missing plugins`` da li bi neko mogao da mi objasni sta je to i kako da ga instaliram ? nisam uspeo na to sto mi ``on`` nudi. ::
Re: Re: Hvala za mozilu ali Opera je i dalje dobra...
27.08.2011. 22:05
status: user broj poruka: 7769
Ma idi begaj kakvi bre urodjenici, samo mi svrbi i par likova sa zapadne kemisFere...
Inace zuti admin mi rece za Operu da je sranje i da je samo FF moguc na mrezi firme gde radim... i ladno nije hteo da je instalira... kakav kreten... idiot nije hteo ni TCMD da instalira kaze placa se licenca...
Odvalio je vilicu kad je video da ipak koristim Operu naravno portable... nije funkcionalna kao instalirana ali radi za sve pare...
Je.o ga FF... koji pri svemu tome ne moze da se nadogradi na najnoviju verziju jer je on lupio sve vrste zabrana...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da za mobilne je keva :)) :: :: Mnogo se bre druzis sa tim urodjenicima,jos malo pa ces i IE da mi reklamiras ovde...Sramota!!! :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Sem boljeg menadzmenta memorije, reogranizacije krakova u JS cachu, optimizacije na duge staze.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Firefox 7? Neka beta :: :: Ne rade plug inovi sa beta verzijama, čisto da znaš, a ako koristiš betu uopšte, nikakve prednosti ne nudi u odnosu na stabilnu 6-icu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: koristim pomenuti pretrazivac i kada sam na facebook-u stalno mi nudi opciju da instaliram ``missing plugins`` da li bi neko mogao da mi objasni sta je to i kako da ga instaliram ? nisam uspeo na to sto mi ``on`` nudi. :: ::
kako bre ne rade, na ovom mom rade, ovaj je original, a inace u odnosu na v.6 nudi pored ostalog jednu veoma bitnu stvar, a to je znatno manji memory usage, meni mnogo znaci, imam 4GB i stalno kuburim i stekam se za memoriju, ne preterujem sa tabovima, e sad mogu da otvaram ko sivonja koliko hocu i nema sanse da popunim sve, eto.
:: Firefox 7? Neka beta :: :: Ne rade plug inovi sa beta verzijama, čisto da znaš, a ako koristiš betu uopšte, nikakve prednosti ne nudi u odnosu na stabilnu 6-icu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: koristim pomenuti pretrazivac i kada sam na facebook-u stalno mi nudi opciju da instaliram ``missing plugins`` da li bi neko mogao da mi objasni sta je to i kako da ga instaliram ? nisam uspeo na to sto mi ``on`` nudi. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.