Koristim ovaj program za skidanje filmova,imao bih par pitanja za vas: 1. npr. kad skidam file serve linkove brzina mi nije nikad veca od160 kb/s iako imam net 4mb/s,dok preko megaupload ide dosta brze,u cemu je problem? 2.pitanje za one koji koriste ovaj program ,kad otvorim aplikaciju u donjem desnom uglu opcije Max con,max dls i speed-na kojim vrednostima stoje ove tri stavke kod vas?na kojim vrednostima bih trebao da ih podesim? 3.Ima li neka sripta koja resava porblem kucanje onih slova pred skidanje svakog linka(koliko sam provalio sam megaupload linkovi ne traze ukucavanje slova) 4.i zadnje pitanje da li ima neka skripta koja omogucuje skidanje linkova bez cekanja izmedju njih ,naravno kao free user. Moj adsl modem je Huawei SmartAX MT882 ako podesujete skripte uvezi pitanja 3 i 4 bio bih vam veoma zahvalan ako bi ste mi poslali linkove za skidanje i ukratko objasnili podesavanja. Hvala unapred na odgovorima.
Odgovor na 1 pitanje da bi skidao u full brzini sa file serva moras imati premium nalog,dok sa megauploada nemozes da skidas veci part od 1GB ako takodje nemas premium,za sada je najbolje da skidas sa rapidshera i megauploada.. ostalo nisam pokusavao posto imam kablovski net...
1. free user mozda ima ogranicen download na 160 kod fileserve 2.Max con ti je broj linkova koliko ce da se skida, a Dls ti je brzina, pa mozes da je ogranicis ako nesto drugo radis da ti ne pokupi sav protok 3.Ne znam mada mislim da nema 4.Imas u opcijama reconnection pa baci pogled kako i sta
1. Fileserve je po meni veoma loš, traži ti captchu (kucanje slova) i još ne ide punom brzinom. Kao što su već rekle kolege on maximum ide 160 za free usere.
2. U donjem desnom uglu ti stoji maksimalni broj konekcija, maksimalni broj download linkova i max brzina. Za tebe je bitno max broj download linkova i max speed. U max broj konekcija staviš da sti se skida onoliko linkova koliko želiš, recimo imaš film od 3 parta i imaš recimo ovako, jedan part hotfile, jedan megaupload i jedan rapidshare. Ako staviš broj konekcija 3 ona će ti se sva tri dela skidati paralelno. Za max speed stavi vrednost 0 onda nećeš imati nikakvog ograničenja, brzina će uvek da ide u fullu. Kod mene je uvek ovako 4-4-0, kad igram online onda stavim 4-4-50 i to je to. Ja imam 1.5 mbit, ti možeš recimo da staviš 200 ako hoćeš još nešto da radiš pored skidanja (you tube, online igranje...)
3. To je jako teško naći, probao razne programe i ne ide. Firme to svakodnevno updateuju i prosto je nemoguće napraviti skriptu koja će to dešifrovati. Lek za ovo je rapidshare i megaupload.
4. Za ovo neki tvrde da ima, neki tvrde da nema. Pokušavao isto ali neće. Koliko sam čuo potrebno je da imaš dinamičnu ip adresu, tako da program ustvari resetuje tvoju ip adresu prilikom svakog download-a i tako ne moraš da čekaš 15 minuta ili više između 2 download-a. A ako imaš statičnu ip adresu kao ja, onda je to nemoguće.
U principu najbolje resenje je kupovina nekog premium naloga.Ja sam sa ortacima kupovao rapidshare dok je bio jak,ali vidim da sada primat drze fileserve i filesonic.da li neko zna da li spremium sifra za fileserve ili filesonic moze da se koristi navise racunara u isto vreme kao sto je moglo kod rapidshare?Ovo pitam jer bi kupio nalog zajedno sa ortakom pa bi smo koristili u isto vreme jedan premium acount
DAt je odgovor na sva pitanja samo da dodam nešto na pitanje broj 3 ,kao što reče ilicstefan teško da postoji neka skripta koja može da dešifruje captchu ali postoji par programa koje rade na principu zajednice ljudi koja rešava jedna drugom captchu ,ti rešiš nekoliko captchi i tako skupljaš kredite koje kasnije možeš da trošiš na to da ljudi rešavaju captche za tebe neki servisi imaju opciju kupovine kredita ,mene je lično mrzelo da rešavam captche za druge pa nisam probao ali ako tebi nešto znači pogledaj na linku dole imaš listu sa par tih servisa na kraju provog posta gde piše `Possible solutions for `reCaptcha` captchas`
Ne postoji nikakva efikasna scripta koja čita captcha codeove (i ja ih jedva pročitam), a za ono što je rekao blackwolf idi na http://www.captchatrader.com/ i shvatićeš sve. Stvar odlično radi, koristim ga više meseci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.