poz raja ima par dana primetio sam da youtube secka koci baferuje do besvesti etc etc.... znaci nije do neta probao sam na par razlicitih paketa i konekcija ADSL 8/1 wi-fi 3/3 sbb 6/6 nebitno koja je konekcija i provajder posle par mailova skuzim ili tehnicki problemi kod youtube ili nas cenjeni telekom gusi video striming ? Neka ideja?podrazumeva se da je istestirano na vise razlicitih racunara na kojima je sve radio ok do pre 10 dana recimo?
e jbg sad me ubiste u pojam, bio sam u tripu da moj provajder sece striming( pa da im se naposecujem familije, ugovorom definisano bez ikakvih ogranicenja flat biznis garantovane brzine) al probam telekom adsl isto sbb isto to klipovi koje sam pre mesec dana otvarao opusteno u razlicitim rezolucijama 360p 480p 720p iso bez da trzne sad u 240p baferuje baferuje baferuje...krene pa opet bafer.... prijavljivao i youtubu cekam mail od tehnicke podrske..
pa ovako Chrome, Opera , Mozila, IE9 ciscen kes probano na vise razlicitih racunara vise razlicitih konekcija i svuda secka paketi 8/1. 3/3, 6/6, samo joutube neradi to jest nerade pojedini klipovi (muzicki spotovi i to) neke druge stvari mi rade al jedva
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.