Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Mejling lista ,da li neko zna?
STRANA 1 OD 1
stoler Mejling lista ,da li neko zna? 29.03.2007. 22:57 T3794

status: user
broj poruka: 324

Zanima me kako se pravi mejling lista ? Mislim na onu varijantu grupa ljudi i njihovi mejlovi,kad se šalje mejl na tu grupu,prima svako iz te grupe (ida može da se doda u kontakte samo kao ime grupe), takođe kad neko odgovara na primljeni mejl svi dobijaju isti odgovor pa čak i taj koji ga šalje?!! Takva opcija ima na yahoo, grupe ali mene zanima kako to da napravim npr u Outlook Express i lokalnim provajderom i da li može? I da li se to uopšte tako i zove kao što sam ja naveo u naslovu?
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kosava Sve moze ! 29.03.2007. 23:44 #14945

status: user
broj poruka: 45

Pozdrav !

Postoji puno sajtova na kojima mozes da pokrenes mail listu, moja preporuka je:
https://www.topica.com
U podesavanjima mozes da odredis da li postove mogu da salju svi ili samo administrator a mozes i da napravis moderiranu grupu pa da prvo ti dobijes poruku a onda ako je u skladu sa pravilima grupe da je prosledis dalje.

Sve moze da se radi iz Outlooka, poruku posaljes na jedan mail a svi koji su prijavljeni na mail listu je dobijaju u roku od 5 minuta.

Ne mozes nikoga prijaviti na mail listu, mozes samo poslati poziv nekome da se prijavi ali on mora onda da napravi verifikaciju da li stvarno zeli da se prijavi. Ovo iskljucuje spamovanje i prijavljivanje bez necije dozvole.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs