`Potrudite se da instalirate Windows 64, aa,... što znači da mi je procesor 64 i windows 64....Na C se ništa ne instalira....Ja imam program, ali vi ćete morati manuelno da defregmentišete...Mada i ti virusi su precenjeni...sad kao svi misle meni će crkne procesor...Naravno, možete i da overklokujete sistem, ali budite oprezni, jer ako overklokujete više od 20% ili 15% može vam se desiti lako da vam izgori i procesor i ram memorija i sve živo`
Dobijam napade nervoze i histerije od ovakvih `stručnjaka`. Nisam imao živaca da ogledam do kraja. Da sam znao o čemu se radi ne bih mi palo na pamet da gledam. Treba li da napomenem da radim u prodavnici gde pored bele tehnike i elektromaterijala prodajem i računare, i gde dolaze kupci koji su u 99% slučajeva (bez preterivanja) potpuno neinformisani, a više od 50% njih je nabeđeno i žive u nekom fiks svetu gde sve znaju. Tuga...
Idealan primer kako se reci potrose uzaludno. U svoj tugi gomila gluposti i dezinformacija da ne kazem budalastina prezentovana odredjenom auditorijumu ljudi tip - pocetnici koji ce mozda ovo shvatiti i ozbiljno! One koji ne znaju i ne osudjujem,takvima i treba pomoci ali ne na ovaj nacin sputavajuci ih sa pravog puta! Ocigledno da bi danas svi da budu strucnjaci :( Na zalost takvih ima i ovde pogotovu kad za kartu koja ima odredjene anomalije u 3d rezimu rada i moguce artifakte proglase uzrok low GPU usage.Ubi te se geakovi,zdravija ce biti sredina!
Pa sta i ako imate viruse ako kad udjete u windows izlaze neke greske ako vam browser baguje puno i vodi vas na neke sajtove druge jednostavno ubacite cd i instalirate windows ponovo. Pametno.
`...drugi deo tih ljudi sto prave tutorijale na YT-u, za ubrzanje kompa kazu, kao, ne znam, rade nesto tipa, odu ovde, kao iskljuce teme, znaci da im se ikonice vide kao pre 1. svetskog rata kad bi postojao windows, tako bi se videle ikonice...znaci, to je isto glupost! Hocemo da nam windows izgleda normalno, necemo da nam bude ruzan...`
Sta bih ja dao da neki ovdasnji naprave neki tutotijal, kako da se sklopi komp, koje su marke najbolje, brendovi, superijornost, CINJENICE, na osnovu iskustva stecenog testiranjem vise hiljada graf. kartica i procesora... To bi bilo neprocenjivo... XD
Najgore je sto ovakvi debili uzimaju pare od pocetnika i neupucenih i jos im ljudi veruju. Poznajem dosta takvih ljudi, cak se jedan predstavljao da je programator (verovatno od ves masine) i ljudima `sredjivao` kompjutere i davao savete, naravno za pare.
Od Gorenje mašine? Jedna mi u selu šteka neki q i onda moram ručno da prebačim sa 4 na 5, a posle C++, sve radi samo, ko i nekad... to su mašine, samo RPG može nešto da joj naudi, i to kod belog veša, na šarenom se ne vide tragovi paljevine... posle komentara, nisam imao volje da slušam ili gledam još jednog glupandera, ionako ih ima previše oko mene.
Budale veruju u sreću.
:: Najgore je sto ovakvi debili uzimaju pare od pocetnika i neupucenih i jos im ljudi veruju :: Poznajem dosta takvih ljudi, cak se jedan predstavljao da je programator (verovatno od ves masine) i ljudima `sredjivao` kompjutere i davao savete, naravno za pare :: :: ::
I sad je on ubrzao windows za jebenih 50% sigurno, hahahahaha, ako instalirate virus xD nemojte da koristite anti-virus, hahahhaha, mene kad `izeo ranije parite.b na xp, uopste mi nije bio ni tad potreban antivirus, samo sto mi je pojeo sve .exe fajlove xD
:: E sad sam se sve naslusao xD :: :: I sad je on ubrzao windows za jebenih 50% sigurno, hahahahaha, ako instalirate virus x :: nemojte da koristite anti-virus, hahahhaha, mene kad `izeo ranije parite.b na xp, uopste mi nije bio ni tad potreban antivirus, samo sto mi je pojeo sve .exe fajlove xD :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ha, ha, ha! Najbolje mu je ono za antiviruse. Stvar potpuno...
18.08.2011. 02:23
status: user broj poruka: 10997
nepotrebna! `Pa sta ako vam i upadne neki virus... Brauzeri pocnu da baguju, ne otvaraju vam stranice koje vi hocete nego... Nisu ti virusi ni tako mocni kako se prica...`. `Antivirusi jedu memoriju jer rade u pozadini...` (a zaboravlja da kaze da svaki av moze da se privremeno iskljuci tako sto se `odjave` protection shields na 10 minuta, 1 sat itd. u skladu sa potrebama korisnika).
:: nepotrebna! `Pa sta ako vam i upadne neki virus... Brauzeri pocnu da baguju, ne otvaraju vam stranice koje vi hocete nego... Nisu ti virusi ni tako mocni kako se prica...` :: `Antivirusi jedu memoriju jer rade u pozadini...` (a zaboravlja da kaze da svaki av moze da se privremeno iskljuci tako sto se `odjave` protection shields na 10 minuta, 1 sat itd. u skladu sa potrebama korisnika) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.