Poslednjih mesec dana imam velike probleme sa Gmail-om. Nekoliko puta u toku dana ne mogu da pristupim nalogu (The connection has timed out). Ne radi uopste mail.google.com, bez obzira da li sam ulogovan ili ne. Nisam jedini kome se ovo desava. Ja sam u Crnoj Gori i negde sam cuo da postoji problem sa DNS serverom. Google support mi nije odgovorio na mejl.
Ima li neko vise informacija o ovom problemi i kako da se resi?
Nemam problema sa gmail-om. Nekih gigabajt utrosenog prostora imam, prilicno je brz. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Meni nema teorije da ucita. Kad ne radi onda ne radi nikako. Prvo sam pomislio da je uzrok nova tema za Gmail. Medjutim, vratio sam staru i taman se ponadao da sve radi, ali nakon dva dana opet isto. Dosta stvari sam probao: promena IP adrese, druge browser-e, ciscenje cookies-a i cache-a, ali nista ne pomaze. Koristim Google Talk program i on ima notifikaciju kad stigne mejl. To radi! Chat je takodje u redu, ali otvaranje mejla ne radi.
Sa druge strane, probao sam i preko telefona da pristupim nalogu. Koristeci m:tel 3G otvorim mejl bez problema.
Googlao sam, ali nisam nista nasao. Jedino ovo http://goo.gl/9LH0a Posto se isto desava i u Srbiji, problem je na sirem nivou. Javite ako se pojavi neko resenje.
Sve vise i vise podataka kradu sa tvog racunara prilikom svake autentifikacije, pa sve duze traje, a i komprimuju u letu sve pakete, kumulativno, to je kurshluss. Kod mobilnih, to su samo imenk i sms-ovi, mozda slke, ali je sve to malo u gabaritima... A mozda je nas mup platio basnoslovno neki polovan program za presretanje gmail/yahoo/facoshoop saobracaja? Posto nisi platio za uslugu, mozes malo da se duris i frkces...popravice, kad dodje na red, samo.
E to nisam probao. x) Mada ne volim takve aplikacije, ali posluzice.
:: Treba mi nekih 10-15 sekundi da se ulogujem na mail i tako vec nekoliko dana. Ali sa MOzilom Thunderbird radi kako treba :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
Vec nesto manje od godinu dana koristim Thunderbird i prezadovoljan sam. Lako je za snalazenje, super programcic. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: :: E to nisam probao. x) Mada ne volim takve aplikacije, ali posluzice :: :: :: :: Treba mi nekih 10-15 sekundi da se ulogujem na mail i tako vec nekoliko dana. Ali sa MOzilom Thunderbird radi kako treba :: :: ______________________ :: :: :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.