Jbte odsekao sam se. Jos sedim u mracnoj sobi sa slusalicama u usima... Nisi ti normalan... :D **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Znao sam za ovaj klip odavno, ali nisam očekivao ovu glupost na kraju. Malo se prepadneš jer ti izleti onako odjednom. Uvek su mi bili bezveze ovakvi klipovi.
Ali kazu da je ovaj snimak istinit... E pa ja ne verujem, pa da me seces ...Kao i ovi sto imaju na tavanu duhove i razne stvari... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
poceo sam da verujem u ovakve stvari od kada mi je drugar ispricao svoj dozivljaj sa posetom demona, a nekoliko poboznih ljudi potvrdilo za slucajeve egzorcizma nekih njihovih prijatelja... da se najezis
:: Znao sam za ovaj klip odavno, ali nisam očekivao ovu glupost na kraju. Malo se prepadneš jer ti izleti onako odjednom. Uvek su mi bili bezveze ovakvi klipovi :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Pa kad smo kod tih poboznih ljudi... u to verujem da ima svacega... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: poceo sam da verujem u ovakve stvari od kada mi je drugar ispricao svoj dozivljaj sa posetom demona, a nekoliko poboznih ljudi potvrdilo za slucajeve egzorcizma nekih njihovih prijatelja... da se najezi :: :: :: :: Znao sam za ovaj klip odavno, ali nisam očekivao ovu glupost na kraju. Malo se prepadneš jer ti izleti onako odjednom. Uvek su mi bili bezveze ovakvi klipovi :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
Tako nesto... Samo ja nisam rekao da neverujem u te stvari, nego neverujem ovima iz holivuda...a i nasi malo spamuju sto se tice tih trolova i gluposti na jugu srbije... Ali definitivno ima demona i duhova... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: ...kad su ga pitali da li veruje u astrologiju :: :: `Ne verujem u te stvari, ali mislim da tu ima neceg. :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
kad smo vec kod demona(djavola), nemas ti pojma kakve snove sam imao, skroz realne onako, kao iskusava me djjavo u ljudksom obliku da potpisem neku knjigu (to je kao ugovor) i ostvarice mi sta pozelim, ali moram da ubijem nekog xD i ostale slicne stvari :))
Inace ovakvi klipovi su mi preko q vishe, koliko sam ih vec odgledao, dojadili su mi, i obicno je shit snimak, i uvek se kao jedva vidi to sto predstavljaju ://
:: poceo sam da verujem u ovakve stvari od kada mi je drugar ispricao svoj dozivljaj sa posetom demona, a nekoliko poboznih ljudi potvrdilo za slucajeve egzorcizma nekih njihovih prijatelja... da se najezi :: :: :: :: Znao sam za ovaj klip odavno, ali nisam očekivao ovu glupost na kraju. Malo se prepadneš jer ti izleti onako odjednom. Uvek su mi bili bezveze ovakvi klipovi :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
Mogu da se kladim da je neka foto montaža ili neka druga glupost. Naslušao sam se svakakvih priča i događaja, i uvek je neko čuo, imao prijatelja, kuma, brata, sestru... Niko nije lično video. Kada budem lično video i uverio su u postojanje duhova onda ću da preispitam mnoge stvari.
Ako ti ne treba, neces ni videti, slobodna volja, to je kljuc. Ja jesam video i sta da kazem, jezivo mi sada deluje, ali tada sam morao kroz to da prodjem, sta drugo...
...ili Deda-Mraza, Petra Pana, Crvenkapicu... Ne vidiš razliku zato što je nema, bajka je bajka.
:: Ljudi su ne tako davno verovali u Posejdona Zevsa Meduzu itd.. :: Dakle magicna bica koja bacaju cini, cine cuda i slicn :: :: Sada je to primitivno u fazonu :: ` Ma da jeeeeeste si lud , pa to su bajke to je mitologija... :: :: Danas se veruje u Isusa Alaha itd.. :: Medjutim ja ne vidim razliku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.