Da, nudi 5.0.1, ali ipak sam ostavio link u kom lepo pise 6.0, zar ne? A i nije tesko protumaciti da samo treba da se promeni broj u adresi. Uglavnom je tako sa svim novim non-beta verzijama firefox, skype i sl. dok ne naprave verziju koja radi i preko update-a.
edit: Molim da se ne nastavljamo oko ovoga, bzvz je.
Pozdrav!
:: Što lupio: čovek proba sa naslovne strane download i on nudi 5.0.1 :: :: EDIT: m2x: hvala :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Razmisli malo pre nego sto sledeci put lupis tako nesto... ili bar isprobaj to o cemu pricas :: :: :: :: http://goo.gl/OPrQ :: :: :: :: edit :: :: Default lokacija instalacije ne moze da se promeni ukoliko ne idete na `Run as Administrator :: :: :: :: :: To ti je beta verzija.5.0.1 je i dalje u download sekciji na oficijalnom sajtu :: :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=140252 :: :: :: :: :: :: :: direktno sa mozilla.com :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html?product=firefox-6.0&os=win&lang=en-U :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
I svidja mi se... Ne znam da li ima promena na osnovu petice, ali ovaj mi deluje brzi? Ili mi se pricinjava samo? Verovatno, ali mi se svidja. Hvala za linkove ljudi, ja sam skinuo sa Tortojedovog linka. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Imas add on speed dial. U njemu podesis da ti otvara tu stranicu sa ikonicama svaki put kad otvoris FF ili novi tab unutar njega. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Hvala drustvo! Stavio sam speed dial, ali bas kao sto rece BassivitY on ne stavlja sam te stranice u najposecenije. Nema veze, u svakom slucaju tu su bookmarks, hvala! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Speed Dial add on? Mada mislim da se ne popunjava sam ...Nisam ga ni koristio preterano, nekako je ružan :: :: Uostalom, šta će ti to kad imaš bookmarks, naređaš one koje posećuješ najćešće i to je to :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: :: :: Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Pa stavis recimo 5x4 prozorcica. To je dvadesetak prozorcica, sto je sasvim dovoljno po meni da se ne pretrpava, ali ti stavi koliko hoces, ides na edit svakog, samo pocnes da kucas adresu i on ti nalazi one koje si vec posetio. Namestis sve prozorcice, snimis settingse i posle ucitavas kad formatiras hard ili reinstaliras ff. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Hvala drustvo! Stavio sam speed dial, ali bas kao sto rece BassivitY on ne stavlja sam te stranice u najposecenije. Nema veze, u svakom slucaju tu su bookmarks, hvala :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Speed Dial add on? Mada mislim da se ne popunjava sam ...Nisam ga ni koristio preterano, nekako je ružan :: :: :: :: Uostalom, šta će ti to kad imaš bookmarks, naređaš one koje posećuješ najćešće i to je to :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: :: :: Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nego...jel puca nekome ova verzija? Meni se odjednom samo resetovala stranica na sekund, i taskbar je pobeleo... Mozda je do FF? Kontam da je grafa, ali do malopre mi se nije desavalo to, a malopre sam instalirao FF. :P AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ne svrsavajte, sa`ce 6.01 final, a zatim i alfa beta gama drahma, samo sto nije. LM, re: na glup za ff, odgovor je: Opera. Speed dial je opcija opere, a ne dodatak, i dozvoljava sinhronizaciju, (pamcenje podesavanja na operinom serveru pod tvojim passwordom), izmedju vise racunara-telefona koje koristis, ili, kod deinstalacije-reinstalacije. Ali, iskreno, caj ni opera tu nije stavila mogucnost da umesto rucnog setovanja automatski bude lista najposecivanijih sajtova... zato sto, verovatno nekima to ne bi bilo prijatno da svi vide, slucajno...razne xxx, 3.oko, uvecanje penisa za 5 dana i sl.... kome bi se to desilo, zavrsio bi sa operom il speed dialom zauvek. Inace, speed dial zaglupljuje, dokazano. Nakon nekog vremena, vrtis SAMO tih par web strana a kad njih `zapisas`, ponestane elana... sto nije tamo, brzo se zaboravi...
To jeste finalna verzija, ali ce zvanicno biti predstavljena valjda u utorak. Instalacioni fajl poslednje beta verzije se distribuira pod nazivom `Firefox Setup 6.0b5.exe`.
Pisko: Opera rules, ali FF moze posluziti kao pomocni browser ako zatreba... a nekima mozda i kao glavni :)
Skini add-on compatibility manager i google toolbar, ima da ti pokazuje to sto hoces samo ako si stalno ulogovan na google ima da ti pamti cache i da ti prikazuje kad otovris novi tab najcesce posecena mesta.
Inace sutra izlazi zvanicno verzija 6 i malo sam pretrazivao sredili su i 64bit-nu verziju da izgleda ok, jedino sto adobe flash player ne radi u njoj (prokleti adobe ne pravi plugin za 64 bitne pretrazivace).
Edit: Pardon ipak radi flash player samo treba da se restatuje browser 2x.Eve linka ko zeli da proba ne mesa se sa Firefox-om 32bit: http://nightly.mozilla.org/
:: Hvala drustvo! Stavio sam speed dial, ali bas kao sto rece BassivitY on ne stavlja sam te stranice u najposecenije. Nema veze, u svakom slucaju tu su bookmarks, hvala :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Speed Dial add on? Mada mislim da se ne popunjava sam ...Nisam ga ni koristio preterano, nekako je ružan :: :: :: :: Uostalom, šta će ti to kad imaš bookmarks, naređaš one koje posećuješ najćešće i to je to :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: :: :: Da li mogu na FF da namestim, kad otvorim novi tab ili window da mi otvori onako prozore sajtova koje najcesce posecujem kao na Chrome-u? U opcijama imam da mi otvori blank page, to bi trebala da bude ta prazna stranica, onda imam home page i last visited page... To nije to... Jel moze nekako :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: ::
clock graficke skoci na 608mhz(gtx470) sa 51mhz u mirovanju? do sada sam koristi chrome i ovo se nije desavalo! jel to moze da se ugasi da se ne bi dzabe grejala graficka novajlija sam sa firefoxom :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.