ja mislim da je moguce...Kako likovi iz igraone pokupe na flesh video snimke i kuci prave svoj video...Ja ne verujem da ga oni puste preko war3 i da gledaju celu partiju dote da bi snimili 1 video u normalnom file...Verujem da postoji neki convertor!
Inace da convertuje W3G fajl u video fajl nemas sanse jer je W3G fajl nosi podatke za warcraft 3(mape, teksture, sprajtove itd.) dok video fajl nosi sasvim druge podatke:
W3G - Warcraft III Recorded Game File (Blizzard Entertainment)
Company: Blizzard Entertainment Notes: Stores all infomation used in game including maps, textures, sprites, and other infomation. Mime: application/visio application/x-visio application/vnd.visio application/x-visiotech Links: Microsoft TechNet Driver Resources Ident: Hex: 57 61 72 63 72 61 66 74 20 49 49 49 20 72 65 63 6F 72 64 65 64 20 67 61 6D 65 1A 00 40 00 00 00 ASCII: Warcraft.III.recorded.game..@... Class: Game
:: sa kojim programom da konvertujem vz3 file u neki normalan file da bi mogao da ga otvorim u vegas pro ?To su snimci iz warcraft-a...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.