meni se cini da i nije toliko los kao njegova starija braca(citaj: retardi) Opera me totalno izdala u zadnje vreme(previse bagova). Modzilla je ok. Chrome mi se ne svidja... Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
steta sto ti se ne svidja chrome jer trenutno vlada sto se tice brzine i funkcionalnosti, koristim i mozilu uz chrome ali nije to to
:: meni se cini da i nije toliko los kao njegova starija braca(citaj: retardi :: Opera me totalno izdala u zadnje vreme(previse bagova). Modzilla je ok. Chrome mi se ne svidja.. :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperial
Ukljucim ponekad explorer zbog banke, jer ne mogu na chromu da otvorim online racun, i to je to... Sve u svemu, njaaaaahhh... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Za mene je Mozilla zakon. Mozda je sporija. Ja licno to ne primecujem, samo sam cuo za to, ali nema bagova. Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
kao sto gogi1 rece IE9 je dosta izmenjen u odnosu na prethodnike koji mi se nisu uopste svidjali. Kao da je ono `user friendly` uvek nedostajalo. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Internet? Jel to bese nova sorta paradajza? Za explorera sam cuo, to je onaj fordov terenac. Elem, Mozila je Mozila, Hrom i tako i tako, Opera-bilo jednom... IE ne verujem da ce da zazivi kao sto je to uspela mozila i hrom. Meni je i dalje Firefox najbolji.
Instalirao- probao- ne svidja mi se - izbrisao i vratio na stari.Lepo izgleda mada je chrome keva.A i novi firefox je super tako da mislim da pored ova 2 navedena nema sta da trazi.Ja inace koristim chrome,za sestru je instaliran firefox a explorer jedino koristi neko od drustva kad dodje do mene.
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
:: Internet Explorer sluzi da odes na internet i skines Lisicu!! :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.