Sad se log na FB i nemam više friends list, nego svi vide da sam online !?
STRANA 1 OD 1
operator
Sad se log na FB i nemam više friends list, nego svi vide da sam online !?
16.07.2011. 23:02
T37296
status: user broj poruka: 4262
Ja ili sam blesav ili ne znam šta se desilo. Sada imam sličice, a nisam tražio za svakoga, a to je problem, jer na nalogu imam 5000 friends u 22 liste, a sada toga nema, svi vide sve preko mog naloga, a taj mi problem ne treba. Kako vratiti na staro sa friends listama, poto kad kliknem na chat samo dobijem da upiše ime osobe koja je online ili ne razgovara ili je offline, a ne mogu da ostanem sakriven za određene korisničke grupe( nedostupan posle 22h). Ima li iko ideju, pošto, ako ovako ostane, FB mi ne treba ni u ludilu. Ostaću samo na Skype-u, a obrisaću svoje podatke sa servera na nalogu. Koji će mi, ako ne mogu da razdvojim privatni život od poslovnog, plus e sada vidi kada klikneš na nečije ime i otvoriš nalog svi koji su dostupni na tom nalogu. To je veoma loše, pošto onda nema privatnosti. operator
Pa i to. Nisam više lik, kao prije 5-6 godina, ali i zbog posla najviše, pošto imam kontakte i od ljudi koji nisu u dobrim odnosima, a ja sam sa svima dobar, diplomatski. Nažalost google+ niko od naših poslovnih ne koristi, a skype je jedino još dostupan, ali nemam sve ljude na Skype-u, koji su mi potrebni. Ovo rješim do jutra, a ako ne, brišem na serveru podatke da ne nastanu nepotrebni problemi. Čisto da imam nešto još za besane noći, a i da me ne smaraju u 2-3 h. Imam i ja dušu za odmor. Iskreno, da sam ja žensko, ne bih pogledao tipa kao što sam ja. Ali, nikako. Pogledaj Biljanu Vučković na FB-u i biće ti jasno :D operator
@ ICEsd To znam, ali su promjenili, a nema nigdje opcije za to. Imam 22 friends liste. U setovanju nema ni jedne opcije. Ne mogu ni jednog prijatelja sa liste da obrišem. Zašto to? Htio da napravim još jednu listu.
Nažalost, vidim da se i drugi žale na isti problem. :(
Samo poruka A Faster Way to Message Just click to start a conversation with the friends you message the most. Your chat availability settings have not changed. Learn More or Hide This operator
Ja sam na kraju to ukljucio i dobio sam sidebar u denom delu ekrana, sa slicicama svih prijatelja, pored slicice ime i prezime, pored imena i prezimena tackicu kad je neko online, e sad ima opcija na (tockic u donjem desnom uglu) na kojem kad kliknes izaberes/odcekiras available to chat, i sad te niko ne vidi da si online na FB a ti mozes da saljes ljudima poruke i oni tebi, stim sto te ne vide da si online.(to za sad tako ide)
Nije to problem, nego ne vidim ko je online(čak i kad je isključen chat) i sada svako može preko mog naloga da vidi, a nalazi se u jednoj od lista, sve kontakte, a ne mogu to da kontrolišem, jer nema više opcije za to. Radi jedan lik kao admin na FB-u i izaći će mi u susret, ali ne može da stigne zbog `spcijalnih` zahtjeva. Sutra će da riješi problem sa vraćanjem na staro. Tako mi je rekao. Hvala ti u svakom slučaju, što si probao da mi pomogneš.
P.S Kako misliš da vidim sa sličicama 500 prijatelja u listi!? operator
ne baratam bas sa FB, ali kod mene stoji ovako http://www.dodaj.rs/f/2F/12n/VBuCAHa/1.jpg i niko ne moze da vidi listu prijatelja sem mene a nikad nisam online za chat da mi ne bi non-stop iskakali oni drekavci jeb, mozda nisam razumeo sta te buni :)
Ma to je isto podešeno, ali sa naloga druga, koji nikako ne može da vidi listu ribice( do sad), ladno pristupi mojoj listi( koja više ne postoji). Najgore je to što će ih smarati, pa će mi se načestitati mile Nove Godine, zbog njega.Sada može da vidi brojeve telefona, adrese, sve je otvoreno za pristup. Odličan je drug, ali nema takta sa ribicama, plus da kontaktira nekoga od poslovnih partnera za posao i nastaće problem. A samo, hipotetički, zamisli da likovi, koji se ne podnose, vide ovog drugog na poslovnoj listi. Pa ne da ne bi dobio robu na odloženo ili ostali rabati po više od 12%, nego bi me tužili po osnovi ugovora. Radim sa oba suprostavljena partnera, koji se međusobno pljuju, a u osnovi su isti, a jedini su uvoznici u našoj napaćenoj zemlji( čitaj: veliki uvoznici). Ili nek mi ne izvre reklamaciju u roku 2-3 dana, nego da čekam na robu po 20-30 dana, kao ostali!? Znaš kad bi zaključio ugovor za posao sa nekom firmom !? Nikad, a možda ni tad. A šta sa onima, koji su stavljeni na određenu listu, samo za igrice tipa Mafia Wars ili Top Eleven i sl. Prosto sa naloga lika iz Švedske, koji nije imao pristup, sada ga ima u fulu :( Glupo je. Valjda će do sutrai riješiti ili gasim naog sa servera. I da ne spominjemo sve druge varijante, koje mogu da nastanu, a nepoželjne su tipa riba - bivša i sl. Npr. bivša se udala, a prije svadbe na 5 sati svratila na posljednji `sastanak`, bez da je bilo šta rekla o udaji, a sada šeta bebu i da pregleda sa kime se sastajem, ma sve bi popucalo( pričanje praznih priča), pošto je `torokuša`. Još da zna gdje sam sada, a redovno me smara preko telefona da se nađemo. Užas živi !
A moram biti online, zbog posla i zbog tehn. podrške koju dajem za određene klijente. operator
facoshup je jedna neozbiljna stvar, i nikak je drugacije ne treba shvatati, sa ciljem da sazna SVE, a pogotovo misli, navike - i kontakte tokom celog zivota i sada. Nije to bas za posao, odnosno, strogo odvojeni nalozi za nepocudne kontakte. LM qr moj ces ista da obrises. Onog trenutka kad se nesto nadje na fb-u, vise nije tvoje.
`Ta si digo frku .). Kliknes na chat, i izleti ti ona lista, dole pored search dugmeta imas onu zvezdicu, zupcanik definisi ga kako oces, klikni na to, pa klikni Limit availability i tu biraj za koju ces grupu Offline .). Ako ti je ovo help, daj da ti budem frend :).
Sve ali sve sto se upload na facebook ostaje tamo, ako ti izbrises taj fajl, on i dalje ostaje na serveru, zamisli da nekome dune pa da pocne da juri nekoga imao bi sve podatke,... Ne znam da li znas ali postoji opcija da download-ujes svoj profil :). To kada ti izbrises samo mislis da se izbrisalo :). Ove informacije sam saznao od coveka ciju je firmu kupio Facebook :). I da account ne moze da se obrise :), moze samo da se deaktivira :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.