Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Zamislite kakva sramota
STRANA 1 OD 2  
Andrejaboy Zamislite kakva sramota 16.07.2011. 14:17 T37281

status: user
broj poruka: 97

Prijavim komsiju za Adsl (ne u policiju :) ).Zvali ga posle tri dana sto je super da podigne uredjaj i covek ode i zvao me da mu povezem.Nisam mogao da verujem kad sam video, dali su mu stari uredjaj u kesi koji je inace prljav.Znaci bez kutije,a covek stariji nije ni pravio pitanje kad je uzimao,sta on zna.Uredjaj je preuzeo u telekomu u Obrenovcu gde je i otisao da se zali da mu daju drugi,a oni mu rekli da mu ne treba i da moze 2 kompa da poveze sa ovim.Strasno,covek nov korisnik,a oni mu dali opremu koju je neko koristio.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl .... 16.07.2011. 14:25 #345461

broj poruka: 1512
nije prvi slucaj veruj mi.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 16.07.2011. 15:07 #345481

broj poruka: 4163
Pa šta? Da si ti na njihovom mestu jel bi bacao ispravne korišćene uređaje i kupovao nove???

servispc bre

mslavko82 16.07.2011. 15:36 #345487

broj poruka: 721
Ništa novo, često oni daju stare uređaje, šta bi sa njima inače? Jedino što su mogli da ga očiste da ne izgleda kao da je iz rata izašao - ali doduše to je trebao da uradi onaj koji ga je vraćao... Znam lika koji im je odneo modem umazan Boga pitaj čime, pa su ga cimali da očisti to... :)

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

cokla Re: Re 16.07.2011. 15:59 #345493

broj poruka: 756
e, ovde je mr. fetfak u pravu: mogli bi, na primer, da zahtevaju od svakog korisnika da vrati uredjaj u ispravnom stanju sa svim elementima koji su sacinjavali pakovanje.
i zasto bi neko dobio nov, cist i ispravan uredjaj, a neko drugi (npr. mr. stripy) osakacen i usran modem? a pri tom su svi platili isti iznos za koriscenje modema.
da li bi se ikom, ko drzi do kvaliteta tehnicke naprave (i manje-vise se razume u te IT stvari) svidelo da bude u poziciji komsije mr. Andrejaboy?

Q8300 @ 3.3GHz
GA-EP35-DS3
4x1GB @ 880MHz Kingston
Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899V
22` ASUS VW221D
LCPower550W

:: Pa šta? Da si ti na njihovom mestu jel bi bacao ispravne korišćene uređaje i kupovao nove??
::
:: servispc bre
operator re 16.07.2011. 16:32 #345496

broj poruka: 4262
Imam par drugara i bivšu ribicu, kojiu rade u Lelekuku, ali se ni malo ne cimaju zbog problema, koji nisu u opisu njihovog radnog mjesta. A osoblje koje prima i izdaje opremu zabole, jer čekaju da se prodaju, a većina je došla zbog političkih pozicija ili preporuka familije tipa:
- Dolazi ovamo, dok nismo prodati, zbog otpremnine i sl. razloga. Firma koja se može još razvijati, jer ima prostora, oni zapošljavaju d.bile da ih lakše politički kontrolišu.

Ne sjećam se da je neko uzeo od službenika opremu koja je vraćena.
operator

vladarko Ccc! 16.07.2011. 17:34 #345505

broj poruka: 4228
Provajderi obično daju opremu na KORIŠĆENJE i za to naplaćuju simboličnu naknadu, recimo 1 RSD (+porez, naravno).

Kome se ne sviđa izgled opreme koja se daje u zakup, može da kupi uređaj i da ga podesi.

To je bezveze: da kupiš uređaj, platiš ga kao nov, a dobiješ polovan.

Pozdrav!

Vlada

vladats Re: Ccc! 16.07.2011. 19:27 #345541

broj poruka: 4537
Jbg.tako ti je to.
Kod SBB-a uvek dobijas nov modem,ruter ne daju,kome treba neka kupi....
Pisko Leleqq 16.07.2011. 20:09 #345551

broj poruka: 6645
Pa da, cim vracas opremu, neko mora da je dobije. Mene je nerviralo sto su me naterali da im vratim stari modem i kablice da bi mi za dva dana - dali potpuno nov... gde im je tu racunica... a samo sam menjao paket.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Andrejaboy Jutros 18.07.2011. 11:19 #345920

Jutros mi sestra uzela adsl i ja za svaki slucaj odem sa njom,da ne bi i nju prevarili.Dok se stampao ugovor vidim radnica vadi uredjaj i ja pitam koji je.Sestra je dobila nov uredjaj,verovatno zato sto nije stara ko komsija pa ne mogu da je zeznu tako lako.Inace komsija ima preko 60 godina.Samo da kazem da nije u redu to sto se radi i da upozorite druge ko se prijavljuje za adsl da pazi i pre potpisivanja da pogleda sta dobija.Naravno ne saljite babe i dede same da preuzmu uredjaj vec idite sa njima!!!
Dexter013 E jbg 18.07.2011. 11:43 #345925

broj poruka: 17093
Jedina sramota je sto operater nije napomenuo i opomenuo korisnika

( u principu ovo je sramota za tog slepca koji je imao obraza da vrati tako prljav i masan uredjaj)

koji je vratio uredjaj da ga opere i spakuje kompletnog kako ga je i dobio.
A to da neko dobije vec koriscen uredjaj to je ok , sta je tu sramota ako je uredjaj 100% ispravan? Pa nije bas da nosis tudje gace...

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Dižeš dževu bez veze 18.07.2011. 11:44 #345926

broj poruka: 9006
I da crkne zameniće ti bez problema.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

codeus ... 18.07.2011. 12:00 #345932

broj poruka: 4054

pa nije u redu .. mogli su ga obrisati barem ...

a to sto je dobio `polovan` .. to je ok jer neplaca opremu (iznajmljena mu je) ..

mada sve zavisi od lokacije i poste ... negde gde imaju uredjaja na lageru dele sve NOVE .. negde u zapecku dele sve POLOVNE ..
toothless Re: Upravo tako... 18.07.2011. 12:20 #345937

broj poruka: 3241
Koliko je bilo slučajeva da ljudi preuzmu nov uređaj koji ne radi, pa posle cimanje sa čekanjem i zamenom,...Ovako dobija uređaj koji sigurno radi (i radiće), samo im stvarno treba skrenuti pažnju na to da je uređaj bio prašnjav i prljav.Mada mislim da njih zabole krivi stojko, onako baš savršeno, za tu prašinu.

http://tiny.cc/o1cpk
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

:: I da crkne zameniće ti bez problema
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Andrejaboy Ma ok 18.07.2011. 13:55 #345959

Ma ok to sve al ja sam ipak za verziju nov korisnik nov uredjaj ili bar da lepo dezinfikuju stari pa da takav daju dalje,mada novi uredjaji imaju wi-fi,a stari nemaju i sto bi onda neko uzimao stari ako nije blesav.
raic Re: Ma ok 18.07.2011. 13:59 #345960

Što jes - jes, greota da dobiješ sakagiju od štrokava modema.

Doduše nije problem ni sam da ga prebrišeš, eto ja stalno u kući držim izvesnu količinu rakije... isključivo za dezinfekciju, naravno.

A inače nije to ništa evo ti šta je neigijena
http://www.dodaj.rs/f/2d/5e/2LUXTbVe/248c2fc1-9fad-4294-ac94-.jpg

:: Ma ok to sve al ja sam ipak za verziju nov korisnik nov uredjaj ili bar da lepo dezinfikuju stari pa da takav daju dalje,mada novi uredjaji imaju wi-fi,a stari nemaju i sto bi onda neko uzimao stari ako nije blesav.
toothless Re: zovi telekomov beskorisnički centar za reklamacije... :) 18.07.2011. 14:01 #345961

Stariji korisnik-stariji uređaj.Šta zna star čovek šta je wi-fi... :)
Naravno da su trebali da ga barem obrišu, ali kao što sam ranije rekao, nešto ih baš onako, baš zabole za korisnike.

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

:: Ma ok to sve al ja sam ipak za verziju nov korisnik nov uredjaj ili bar da lepo dezinfikuju stari pa da takav daju dalje,mada novi uredjaji imaju wi-fi,a stari nemaju i sto bi onda neko uzimao stari ako nije blesav.
Dexter013 Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 14:02 #345962

broj poruka: 17093
Homo Neigijena...

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: Što jes - jes, greota da dobiješ sakagiju od štrokava modema
:: Doduše nije problem ni sam da ga prebrišeš, eto ja stalno u kući držim izvesnu količinu rakije... isključivo za dezinfekciju, naravno
:: A inače nije to ništa evo ti šta je neigijen
:: http://www.dodaj.rs/f/2d/5e/2LUXTbVe/248c2fc1-9fad-4294-ac94-.jp
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ::
:: :: Ma ok to sve al ja sam ipak za verziju nov korisnik nov uredjaj ili bar da lepo dezinfikuju stari pa da takav daju dalje,mada novi uredjaji imaju wi-fi,a stari nemaju i sto bi onda neko uzimao stari ako nije blesav.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 14:03 #345963

Kad se sad nisam šlogir`o! Sve razumem , i da piju, i da pušu, i da se drogiraju, i da sede na ladnom betonu...Al` da lajkuju svoj status na facebook-u, i mirišu tuđe gaće - pa stvarno!
imarkovic Re: Zamislite kakva sramota 18.07.2011. 15:09 #345982

broj poruka: 18997
pa sta ako su mu dali korisceni modem, kakve veze ima, bitno je da radi, to on ionako nije platio nego su oni duzni da obezbede ispravan modem i to je to, novi stari, zar je bitno.

:: Prijavim komsiju za Adsl (ne u policiju :) ).Zvali ga posle tri dana sto je super da podigne uredjaj i covek ode i zvao me da mu povezem.Nisam mogao da verujem kad sam video, dali su mu stari uredjaj u kesi koji je inace prljav.Znaci bez kutije,a covek stariji nije ni pravio pitanje kad je uzimao,sta on zna.Uredjaj je preuzeo u telekomu u Obrenovcu gde je i otisao da se zali da mu daju drugi,a oni mu rekli da mu ne treba i da moze 2 kompa da poveze sa ovim.Strasno,covek nov korisnik,a oni mu dali opremu koju je neko koristio.
cokla Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 15:43 #346003

:: Što jes - jes, greota da dobiješ sakagiju od štrokava modema

Sakagija je zoonoza. Iako covek nije prijemljiv, ipak se sakagija cesto javlja kod veterinara. Na mestu prodora mikroorganizma nastaje edem. Posle nekog vremena pojavi se ranica ili gnojnica sa intenzivno crvenim bolnim otokom. Zastita je oprez u prilazenju zarazenim konjima.
Ne znam mnogo o hardveru, ali znam dosta o veterini :)
raic Re: Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 15:45 #346005

Hehe, znam i ja ponešto, zato sam je i naveo.

:: Sakagija je zoonoza. Iako covek nije prijemljiv, ipak se sakagija cesto javlja kod veterinara. Na mestu prodora mikroorganizma nastaje edem. Posle nekog vremena pojavi se ranica ili gnojnica sa intenzivno crvenim bolnim otokom. Zastita je oprez u prilazenju zarazenim konjima
:: Ne znam mnogo o hardveru, ali znam dosta o veterini :)
veljchy Re: Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 15:53 #346010

broj poruka: 476
cokla znas dosta o veterini???zavrsio vet fax????

:: :: Što jes - jes, greota da dobiješ sakagiju od štrokava modema
:: Sakagija je zoonoza. Iako covek nije prijemljiv, ipak se sakagija cesto javlja kod veterinara. Na mestu prodora mikroorganizma nastaje edem. Posle nekog vremena pojavi se ranica ili gnojnica sa intenzivno crvenim bolnim otokom. Zastita je oprez u prilazenju zarazenim konjima
:: Ne znam mnogo o hardveru, ali znam dosta o veterini :)
toothless Re: Re: Re: Re: Ma ok 18.07.2011. 15:59 #346014

Što Veljchy, jel` ti treba vet?Mislim, nešto si mi crn i smoren na slici.Jesam i ja na slici crn, ali sam nasmejan. :)

:: cokla znas dosta o veterini???zavrsio vet fax???
:: :: :: Što jes - jes, greota da dobiješ sakagiju od štrokava modema
:: :: Sakagija je zoonoza. Iako covek nije prijemljiv, ipak se sakagija cesto javlja kod veterinara. Na mestu prodora mikroorganizma nastaje edem. Posle nekog vremena pojavi se ranica ili gnojnica sa intenzivno crvenim bolnim otokom. Zastita je oprez u prilazenju zarazenim konjima
:: :: Ne znam mnogo o hardveru, ali znam dosta o veterini :)
veljchy ma jok 18.07.2011. 16:06 #346017

broj poruka: 476
nego ako covek zna dosta o veterini onda mi je kolega-samo jedna ispravka-sakagije slabo ima kod nas pa tako i obolelih veterinara i klanicara....inace pseudomonas malei(ili po novom burcholderia mallei) ne moze da prodre kroz intaktnu kozu - -bas su retki slucajevi oboljenja coveka!!!
ps. na slici cooliram...

cokla @veljchy 18.07.2011. 16:12 #346019

e, da
veterinarski fax
djavo da ga nosi!
koja praksa?
mala...VELIKA?
burkholderia mallei cita se burkholderia malei
burcholderia mallei cita se burholderia malei
inace, i ja preferiram cistocu: cist modem, cist racunar
mislim da su telekomdzije smutljivci i vucibatine

Q8300 @ 3.3GHz
GA-EP35-DS3
4x1GB @ 880MHz Kingston
Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899V
22` ASUS VW221D
LCPower550W

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs