I kod mene u poslednje vreme zeza, ali danas sam u toku dana uspeo najnormalnije da udjem na sajt... Tako da probaj sutra u toku dana. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
kad se nakacim preko vpn-a i dodjem sa americkom ip adresom, sve radi kao podmazano. Novina je i to sto se hostuju u RUSIJI?! Nisu vise u Singapuru ili tako nesto,,,
nema to apsolutno nikakve veze sa ip adresom! zastateruje ponekad na nekoliko minuta pa proradi, nista cudno, preopterecen server, odmah mora nova tema
:: maskirao ip ali opet nece :/ :: Videcemo sutra ce valjda da izlece da radi : :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Idite preko posrednog servera u Kini, ali nećete dobiti info o problemima u Phon Penu( valjda se tako piše na našem, mrzi me da gledam na netu). Koliko znam, niko ne prijavljuje od mojih čudne živuljke sa w-bb-a. operator
:: nema to apsolutno nikakve veze sa ip adresom! zastateruje ponekad na nekoliko minuta pa proradi, nista cudno, preopterecen server, odmah mora nova tem :: :: :: :: maskirao ip ali opet nece :/ :: :: Videcemo sutra ce valjda da izlece da radi : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.