BIA,SBPOK i ostali kurci,palci dobijaju naloge [ packe ]iz EU i SAD. Ako sutra Ameri kazu da se ukidaju torrenti,sher-sajtovi i razmena bilo cega eto njih u prvim redovima..
Sloboda govora,razmene informacija i znanja je buducnost naseg drustva. Ko to ne shvati nestace sa politicke i bilo koje druge Scene...
Ja sam u prvim redovima, kada je rec o odbrani prava na...
13.07.2011. 20:04
status: user broj poruka: 10997
sopstveno misljenje i izrazavanje istoga. Ovde je, medjutim, rec o necem drugom (citat: `...preko tih profila zloupotrebljeni identiteti državnih funkcionera, a javnost obmanuta`).
Zamislite sledecu situaciju: otvori se novi social network i neko se predstavi kao VladaTS - Vladimir TeodoSijevic, ili Misha Manojlovic - Shomiman i pocne da pise ko zna sta i o ko zna cemu a da PRAVI Vlada odnosno Misho pojma o tome nemaju...
(((Za svaki slucaj da objasnim: ova imena sam odabrao potpuno proizvoljno, samo primera radi - pojma nemam o pravim imenima ljudi koji `stoje` iza nick-ova niti mi je potrebno da znam ))).
Re: Ja sam u prvim redovima, kada je rec o odbrani prava na...
13.07.2011. 20:24
status: user broj poruka: 4537
Javne licnosti trebaju da imaju na umu da sve sto je na internetu podlozno je i manipulacijama. Najsigurnija zastita za takve slucajeve je da i ne idu na socijalne mreze...
Ali, KOJI problem? Svojevremeno je jedan Arapin bio kaznjen...
13.07.2011. 20:25
javnim batinanjem (i jos po necim) zato sto je oformio lazni `profil` nekog princa, pripadnika vladajuce dinastije u toj i toj drzavi. I sta je radio? Poceo je da vredja javne licnosti sirom sveta, da psuje i iznosi sumanute `tvrdnje` o ovim i onim ljudima, `misljenja` o tim i tim pitanjima, a sve pod imenom doticne osobe. Navodno: decko je bio nezadovoljan vladavinom dinastije pa je na taj nacin hteo da se osveti. Digla se medjunarodna dzeva, `nevladine organizacije` i trt-mrt, drz- ne daj, samo zaboravilo se na prostu cinjenicu: NIKOME ne bi bilo prijatno da se NEKO DRUGI predstavlja njegovim imenom i prezimenom i laje naokolo sta mu padne na pamet...
Naravno, moguca je i ova manipulacija: neki drzavni funkcioner `padne u nemilost rezima` pa rezimu ne odgovara da ovaj `ostrvljeni` i dalje `nastupa` pod `istom firmom` i zato proglasi njegov profil neautenticnim...
Ali, pretpostavimo da se zoves Savo Raic i da si zaposlen u osigu...
13.07.2011. 20:51
ravajucem zavodu `Dunav i Sava` na mestu PR-a. Neko napravi ` profil` pod tvojim imenom i objavi kako `ovih dana ocekujemo pad vrednosti akcija itd. itd. . I nastane grdno sranye za firmu (pa i za tebe)... Verujem da bi te djoka stvarno boleo...
Iskusno,vidi se da si stara kajla. Koj ce moj politicar na fejsu ???? Oni su toliko osramoceni kod nas,da i kad bi ih video gole u Velikom Bratu smatrao bih to kao normanlo...
`Aaa, vi bi ste njega, onako po kratkom postupku, je li?`, `a ne, ne
13.07.2011. 21:57
po kratkom - odveo bih ga u planinu, tri dana bih ga sjek`o...` (Maratonci).
Upravo sam (uz malu pomoc IP changer-a) pogledao video snimak gostovanja Liv Tyler kod ove Celzi. E, da je Liv u pitanju, pristao bih da JA budem taj koji placa... - - - - - - - - - - - Ima jedan `bolji` Misirac, od ovog u Otpisanima.To je lik iz mini tv serije `Последњи чин` (hvatanje Draze Mihailovica). Draza se obraca jednome iz svoje pratnje, komandujuci mu da likvidira nekog klinca: `Misirac, isprati decka!`. `Misirac` vodi maloga u dvoriste, vadi jatagan i `umiruje` buducu zrtvu recima:` Ne brini decko, imam laku ruku - neces nista osetiti!`.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.