Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kraj za facebook `švalere`
STRANA 1 OD 2  
toothless Kraj za facebook `švalere` 07.07.2011. 12:09 T37110

status: user
broj poruka: 3241
http://tinyurl.com/6hgk3c7
Nema više lažnog predstavljanja i `vatanja` riba preko fejsa.Jednim klikom će se videti ko stoji sa druge strane žice.Da li je stvarno onaj za koga se izdaje, ili je još jedan `bačje koji izlazi iz dačije`. :)
Sa druge strane, sada će nas, koji koristimo facepuke za ubijanje dosade na poslu, smarači moći da zrače i face-to-face.
Mislim da ću se vratiti na koko arenu i ostale igrice za ubijanje vremena umesto facepuke-a.

Svim virtuelnim švalerima: My deepest condolences. :D

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 07.07.2011. 12:28 #342721

broj poruka: 9121
A ako nema kameru :) ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 E, jebi ga 07.07.2011. 12:32 #342723

broj poruka: 6101
Ja taman napravio profil i krenuo u akciju, a oni hoće da mi upropaste posao. A opet, kad bolje razmislim, nemam Dačiju, već bajsikl, pa verovatno ne bih ni imao mnogo uspeha.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14CS

toothless Re: ... 07.07.2011. 12:49 #342726

Ako nemaš kameru, znači da nemaš ni keša.Tako da otpadaš kako god okreneš. :)

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED

:: A ako nema kameru :)
::
:: Pozdrav!
Dexter013 E jbg 07.07.2011. 12:55 #342730

broj poruka: 17093
A ako nemam face?

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ribolovac Ako nemas face 07.07.2011. 12:57 #342731

broj poruka: 1305
onda nisi svaler, jbg.
HA HA

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

mixer93 Re: E jbg 07.07.2011. 12:58 #342732

broj poruka: 4187
Moras da napravis... xD
Nego, kao sto rece Gile, dzabe ako nemas kameru...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: A ako nemam face
:: AMD Phenom II x6 105
:: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: CoolerMasterElite43
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanes
:: Mx518
Dexter013 E jbg 07.07.2011. 12:59 #342734

broj poruka: 17093
Sad odmah pravim face i kupujem kameru , i da varam zenu!

Ipak, nije lepo oTskakati od mase!

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Kako god da okreneš 07.07.2011. 12:59 #342735

broj poruka: 6101
od švalerskog biznisa ništa.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14CS

Modena fejs svaleri 07.07.2011. 13:38 #342744

broj poruka: 497
nikad nisam koristio face za muvanje riba tako da me zabole.
Voleo bi da cujem sta ce nam povodom iste teme reci nas drug Phat.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
MSI 8600 GT oc 900/850
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

f0rever adasdasd 07.07.2011. 14:13 #342752

broj poruka: 3821
Nemam Facebook.
Elfusion Ja imam facebook 07.07.2011. 16:45 #342788

broj poruka: 414
kupio sam ga kad i internet... :)

Elektrofusion
Powered by ReactorSuperial

PhatPhuck ... 07.07.2011. 16:56 #342789

broj poruka: 1886
A na kojoj tarabi piše da ja MORAM da posedujem i uključujem kameru?
Ko hoće da me vidi, ima moje slike anfas, iz profila, na jahti, u palati, itd...

Instant-masturbatori preko kamere i za tastaturom treba da budu eutanazirani.
KEEP IT REAL.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

raic Re: ... 07.07.2011. 17:15 #342795

broj poruka: 9006
Stvari su ozbiljnije nego što misliš, uskoro će klinke da se navuku pa će da bude:
- ć4o mala, ay što imaš lepe 0či...
- ye4, ye4. aj uključi k4mery d4 te widim
- p4 zn4š nem4m je, ew0 b4š s4m misli0 sutr4 d4 idem d4 je kupim...
- biiip, biiip, biiip

Biće kao kad Kyle moli za pare da kupi chinpokomona pa mu ne daju
- You see, son, fads come and go. And this `Chin-po-ko Mon` is obviously nothing more than a fad. You don`t have to be a part of it. In fact, you can make an even stronger statement by saying to your peers, `I`m not going to be a part of this fad, because I`m an individual.` Do you understand?
- Yes. Yes, I do, Dad. Now let me tell you how it works in the real world. In the real world, I can either get a Chinpokomon, or I can be the only kid without one, which singles me out, and causes the other kids to make fun of me and kick my ass.
- Hm. Good point. here`s ... wait, here`s . Get one for your brother, too.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: A na kojoj tarabi piše da ja MORAM da posedujem i uključujem kameru
:: Ko hoće da me vidi, ima moje slike anfas, iz profila, na jahti, u palati, itd..
toothless Re: ... 07.07.2011. 17:31 #342797

`De si Phat, brate mili?! Svaka ti je zlatna za one `instant-masturbatore`. :)
Imaju svi slike na profilu, ali čije?Eeee, može i moja baba da okači slike od Megan Fox, al` ne bi smela da se javi na video chat nekom `macanu`. :)

:: A na kojoj tarabi piše da ja MORAM da posedujem i uključujem kameru
:: Ko hoće da me vidi, ima moje slike anfas, iz profila, na jahti, u palati, itd..
:: Instant-masturbatori preko kamere i za tastaturom treba da budu eutanazirani.
:: KEEP IT REAL
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran
raic Re: Re: ... 07.07.2011. 17:39 #342800

To ti pričam, ajd ako u prirodi i odstupaš do desetak nijansi od svojih slika ništa strašno, malo koja će da kaže `ajde begaj, nisi ko na slikama, ružan si, idem kući` a kad sednete i popijete koju tu je već kasno za lepotu.

Al ovo će da bidne jebeee-no. Evo Phat da ti pojasnim još malo kako će stvar da funkcioniše:
Ako nemaš kameru - drkaćeš
Ako imaš kameru i njoj ne izgledaš đavolski dobro - drkaćeš opet

... ah kako je okrutan ovaj svet.

:: `De si Phat, brate mili?! Svaka ti je zlatna za one `instant-masturbatore`. :
:: Imaju svi slike na profilu, ali čije?Eeee, može i moja baba da okači slike od Megan Fox, al` ne bi smela da se javi na video chat nekom `macanu`. :
toothless Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:46 #342801

Ovo naravno ne važi za Irak, Avganistan, i Iran, gde sve žene nose burke.Tako da će tamo sve pi.ke biti podjednako dobre, sa kamerom ili bez.
Muškarcima će, sa druge strane, opet zapasti kita u ruke.Jedina uteha će im biti što će to biti njihova kita, a ne nekog drugog paćenika.

:: To ti pričam, ajd ako u prirodi i odstupaš do desetak nijansi od svojih slika ništa strašno, malo koja će da kaže `ajde begaj, nisi ko na slikama, ružan si, idem kući` a kad sednete i popijete koju tu je već kasno za lepotu
:: Al ovo će da bidne jebeee-no. Evo Phat da ti pojasnim još malo kako će stvar da funkcioniše
:: Ako nemaš kameru - drkaće
:: Ako imaš kameru i njoj ne izgledaš đavolski dobro - drkaćeš ope
:: ... ah kako je okrutan ovaj svet.
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: `De si Phat, brate mili?! Svaka ti je zlatna za one `instant-masturbatore`. :
:: :: Imaju svi slike na profilu, ali čije?Eeee, može i moja baba da okači slike od Megan Fox, al` ne bi smela da se javi na video chat nekom `macanu`. :
:: ::
PhatPhuck Re: Re: ... 07.07.2011. 17:46 #342802

1. PRVA tvoja greška: klinke muvaju samo oni koji hoće da sponzorišu, da im budu `nabijani rogovi` redovno, i da fasuju hlamidiju ili nešto slično

2. Retardušu koja u SVE sumnja - nikada neću ni startovati. Takva će imati jedno HILJADU paranojica i strahovanja dok ne odluči da se vidimo uživo. ZAR TOLIKO VREMENA POTROŠITI, kad žena ima na milione okolo?

3. Kad neke od tih stvari SAMI shvatite, bez da vam neko obrazlaže - biće od vas *ebači :) :), to jest, umećete da svoje vreme investirate u prave osober, a ne u zamlate i pozerkice.

:: Stvari su ozbiljnije nego što misliš, uskoro će klinke da se navuku pa će da bude
:: - ć4o mala, ay što imaš lepe 0či..
:: - ye4, ye4. aj uključi k4mery d4 te widi
:: - p4 zn4š nem4m je, ew0 b4š s4m misli0 sutr4 d4 idem d4 je kupim..
:: - biiip, biiip, biii
raic Re: Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:49 #342803

Naravno da ne važi, muslimanska žena je kinder-jaje bila i ostala.

:: Ovo naravno ne važi za Irak, Avganistan, i Iran, gde sve žene nose burke.Tako da će tamo sve pi.ke biti podjednako dobre, sa kamerom ili bez
:: Muškarcima će, sa druge strane, opet zapasti kita u ruke.Jedina uteha će im biti što će to biti njihova kita, a ne nekog drugog paćenika.
toothless Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:50 #342804

Phat, brate, stavi se malo u njihov položaj.Zamisli da ti kreneš da se nađeš sa nekom klinkom sa face-a, a da te u hotelskoj sobi sačeka neki brkati turčin od 2,5 m kojem su naši preci nabili dedu na kolac, i koji takođe ima želju za nabijanjem tebe, ali ne na kolac(barem ne drveni).Riba koja se nalazi sa nekim preko face-a ili nema ni 2 grama mozga ili ima muda ko Kraljević Marko.

:: 1. PRVA tvoja greška: klinke muvaju samo oni koji hoće da sponzorišu, da im budu `nabijani rogovi` redovno, i da fasuju hlamidiju ili nešto sličn
:: 2. Retardušu koja u SVE sumnja - nikada neću ni startovati. Takva će imati jedno HILJADU paranojica i strahovanja dok ne odluči da se vidimo uživo. ZAR TOLIKO VREMENA POTROŠITI, kad žena ima na milione okolo
:: 3. Kad neke od tih stvari SAMI shvatite, bez da vam neko obrazlaže - biće od vas *ebači :) :), to jest, umećete da svoje vreme investirate u prave osober, a ne u zamlate i pozerkice.
:: :: Stvari su ozbiljnije nego što misliš, uskoro će klinke da se navuku pa će da bude
:: :: - ć4o mala, ay što imaš lepe 0či..
:: :: - ye4, ye4. aj uključi k4mery d4 te widi
:: :: - p4 zn4š nem4m je, ew0 b4š s4m misli0 sutr4 d4 idem d4 je kupim..
:: :: - biiip, biiip, biii
PhatPhuck Re: Re: ... 07.07.2011. 17:52 #342806

Brate, pa nije, bar još uvek, svet postao `Sodoma i Gomora`, da SVI lažu, u svakom pogledu, i na svakom koraku...
Ko polazi od pretpostavke da `svi lažu i varaju - dok ne dokažu suprotno`... To je `textbook` definicija manje ili više manifestovane paranoidne shizofrenije.

:: `De si Phat, brate mili?! Svaka ti je zlatna za one `instant-masturbatore`. :
:: Imaju svi slike na profilu, ali čije?Eeee, može i moja baba da okači slike od Megan Fox, al` ne bi smela da se javi na video chat nekom `macanu`. :
raic Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:54 #342807

Hmmm, ne znam šta da ti kažem na ovo, ako muvaš samo one koje pristanu iz prve bez straha... šta znam, meni bar zvuči malo rizično. Uistinu, plašim se za tvoje polno zdravlje, neke od tih stvari mogu i trajne posledice da ostave, znaš?

:: 2. Retardušu koja u SVE sumnja - nikada neću ni startovati. Takva će imati jedno HILJADU paranojica i strahovanja dok ne odluči da se vidimo uživo. ZAR TOLIKO VREMENA POTROŠITI, kad žena ima na milione okolo
toothless Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:55 #342808

Čekaj da te čuje naš drug W.U odnosu na njega, gore pomenuti turčin je mala beba. :D

Pa ja bih prvi iz zajebancije na face-u iscimao nekog svog ortaka radi fore, sa lažnim profilom, i onda ga ispalio.Moja sestra se tako zajebava sa svojim drugaricama i mnogo je zanimljivo. :)
`Oćeš da ti pošaljem friend request sa nekom sisatom pi.kom??

:: Brate, pa nije, bar još uvek, svet postao `Sodoma i Gomora`, da SVI lažu, u svakom pogledu, i na svakom koraku..
:: Ko polazi od pretpostavke da `svi lažu i varaju - dok ne dokažu suprotno`... Taj je paranoidni shizofrenik
:: :: `De si Phat, brate mili?! Svaka ti je zlatna za one `instant-masturbatore`. :
:: :: Imaju svi slike na profilu, ali čije?Eeee, može i moja baba da okači slike od Megan Fox, al` ne bi smela da se javi na video chat nekom `macanu`. :
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 17:57 #342809

Clean as a whistle... Posle 10 godina takve prakse.
Ključ uspeha? ŽESTOKA selekcija u šta mećem. PRVO selekcija po inteligenciji, moralu, porocima i karakteru, pa tek na poslednjem mestu po izgledu.

:: Hmmm, ne znam šta da ti kažem na ovo, ako muvaš samo one koje pristanu iz prve bez straha... šta znam, meni bar zvuči malo rizično. Uistinu, plašim se za tvoje polno zdravlje, neke od tih stvari mogu i trajne posledice da ostave, znaš?
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 18:00 #342810

Pa, zato se rađamo sa mozgom, a ne sa dva glavića,... Da bismo znali da ANALIZIRAMO i razlikujemo zajebancije i prevare od realnih stvari.
Ko isključuje veću glavu zarad užitka one `manje` - zaslužuje sve što mu se desi. Ja pre isključujem donju, nego da isključim gornju glavu.

:: Pa ja bih prvi iz zajebancije na face-u iscimao nekog svog ortaka radi fore, sa lažnim profilom, i onda ga ispalio.Moja sestra se tako zajebava sa svojim drugaricama i mnogo je zanimljivo. :
:: `Oćeš da ti pošaljem friend request sa nekom sisatom pi.kom?
raic Re: Re: Re: Re: Re: ... 07.07.2011. 18:03 #342811

Da, da. Jeste sve to al ja sam opet malo zabrinut, mislim naši smo ljudi, tu smo drugari s foruma pa mi i nije svejedno. Neke od tih stvari baš mogu da te psihofizički osakate, postaneš paranoičan, počneš u svemu da vidiš zlo i napravdu, čini ti se da su svi oko tebe zaverenici u pokušajima da te sistematski unište, onda kreneš da umišljaš da te snimaju i prate ti svaki korak pa onda pričaš svima okolo o tome... kad dođeš dotle to je siguran znak da si doterao do duvara.

:: Clean as a whistle... Posle 10 godina takve prakse
:: Ključ uspeha? ŽESTOKA selekcija u šta mećem. PRVO selekcija po inteligenciji, moralu, porocima i karakteru, pa tek na poslednjem mestu po izgledu.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs