ja mislim da torenti uopste nisu protivzakoniti u kucnoj radinosti u celom svetu al nisam siguran
:: Sekirom ne, ali nakon 2x opomene gase ti port-internet :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: e jebij :: :: ne verujem da ces bas za jedan film da ga ganjaju sekiro :: :: ::
definitivno jesu protivzakoniti, jer ti ne skidas samo film, ti ga saljes i drugima, a to je redistirbucija. Skidaj sa nekih upload sajtova tipa megaupload, wupload, fileserve. Tu samo skidas, a ne saljes tako da mogu da tuze samo sajt.
Po zakonu o demokratiji imas pravo na privatnost (to je zapad) da bi te neko pecao mora da ima dozvolu suda da kopa po tvojim podacima, ako si se bas utripovo imas u Utorrentu da ukljucis enkripciju podataka, tako da bar da se pomuce da vide sta skidas.
Mada moje licno misljenje da ti niko ni rec nece reci, osim ako ne skines preveliku kolicinu podataka za kratko vreme onda postajes sumljiv.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.