Primetio sam da od kako sam instalirao Windows 7 SP1 BS Player ne cita vise č i ć dok sva ostala slova cita. Media Player cita sve najnormalnije preko koga i gledam mlifove. Da li sam nesto propustio? Nista nisam cackao ,mrzi me ..
bitno je samo da stavis `central european` i neki normalan FONT, meni na ARIAL radi sasvim normalno. I mozda si skinuo neki los prevod.
:: Of course.Kazem,na MP-u radi normalno.Ne znam koji jos player da probam :: Da nije do verzije BS-a?Mozda neki bug?Samo ta dva slova ne rade :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa jesi li namestio tamo central european decoding.... :: :: :: :: poz :: ::
na tragu su kolege, bs mora da ima neki svoj `inteligentni` setting za kodni raspored, nezavisan od windowsa... na sta se oslanja, ebiga... na podrazumevanu tastaturu, na kodni raspored, na to sto za srpski razume samo cirilicu ili nista.. pa do vremenske zone, lokala, valute... sve ovo moze biti razlicito u winu od zamisljenog za npr. Serbistan, sto zbuni bs. Cerujem da si cackao vec.. osim svega nabrojanog, prevodi su nekad u `zbunjujucem` kodnom rasporedu (ANSI a ne Unicode) pa prost uvoz u neki editor subtitlova i snimanje u drugom kodnom rasporedu mogu da ti rese problem a da bs i ne diras....
pa dobro sta se ti sad pravis blesav, reci mi kako ti ovo zvuci `Cuci Mara pokraj kamicka u potoku oprala je...? ` ipak nije to to @Gile genije si, bio i ostao
Ili eventualno da reinstaliraš taj što imaš. Možda se nešto ubagovalo pa neće da prikazuje slova kako treba. Možda da probaš drugi font da namestiš. Ili si jednostavno prevideo central european setovanje.
Tip: Ko ima tv kartu može da instalira BS player i onda mogu da se podešavaju komande tako da daljinski od tv karte može da radi sa BS playerom. Odlična stvarčica dok gledaš filmove. Nije potrebno ustajati radi smanjivanja zvuka ili nečega drugog.
Mrzi me da cackam.Po defaultu nece da radi kako se instalira nov sistem bilo gde (imam MS retail diskove,untouched) .Madia Classic Player radi ko svajcarac ali BS nece sa SP1 . Poslednja je verzija BS-a.Moguce je da je i do fonta ali me mrzi da sad eksperimentisem,to bas kad budem bio zaludan.Rekoh uz put da pitam masters of berza,mozda ce oni znati P.S.U sistemu je sve podeseno tako da..
i ja imam win7 SP1 i imam č,ć,š.đ,ž, udji u BS player pa u podesavanje prevoda podesavanje fonta pa treba da ti stoji:Arial ,podebljano,srednjoevropski tako je kod mene sve lepo radi...
Sto da se brise tema, nek i ostali vide tips and tricks kako se resava ovaj tezak problem sa ch i tj.
Eeee, da je neko admin (k`o sto nije), sad bi sve ovo brze bolje pobrisao....
:: Sad radi.Reinstalirao sam ovu verziju.Hm..A donator za programe mi je bio pouzdan,ovo vec sad baca sumnju . :: :: Case Closed :: :: P.S.Moderator moze da brise temu :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
samo vas gledam kako se patite :) te ne radi ћ tj ш ili kako vec svi pravac na http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html skine se programce, instalira se (sa sve kodeke koje ima u sebi) i sve radi (i avi, i mkv, i mp4, itd-itd) prosto ko pasulj nema veze koji je os, koja kodna strana, koji servis pak sve radi, svuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.