Avatara u Steru, 3D, bilo je ok...Gledao sam ga i u Nemačkoj, nema neke razlike, osim što tamo za 1e dobiješ plastične 3d naočare koje nosiš kući...a ne kao kod ovih lopina koji naplaćuju iznajmljivanje...Još nisam gledao T, a par ortaka mi je reklo da su očekivali više od 3d...pa sad....Ako budeš išao, ako ti nije teško napiši utiske... Fiat iustitia, et pereat mundus
@toothless ...da li si gledao jos neku 3d projekciju pre pirata 3d ?
Pitam zbog toga sto sam ja gledao 3d avatara u koloseju i 3d je zaista bio vrhunski kvalitetan....a gledao sam nedavno pirate 3d u novom sadu u arena cinaplexu i bilo je blage receno ocajno..a ti kazes vrhunski...
znaci ili je arena krsina i pored renoviranja ili je tvoj dozivljaj 3d drugaciji :) ..pa me zanima sta je u pitanju..da ko covek gledam 3d
Pogresno si me razumeo, rekao sam za trejler koji sam video u 3D, u Koloseju, da su vrhunski izgledali 3D efekti.icicu sigurno da ig gledam jer su takvi filmovi i najbolji za 3D projekcije zbog hi-tech fora, akcije, eksplozija, itd. Ne verujem da bi pirati i mogli bolje da izgledaju u 3D od ovoga.Gledao sam Avatar u Koloseju 3 puta, bilo je super, i sada pirati koji su regularno super zbog radnje i zajebancije.3D efekti u piratima su dobri,ali nista spektakularno.Samo sam u Koloseju i bio, ne idem na druga mesta jer mi je on najblizi, pored Delta shitty-ja u kojeg uopste ne volim. :)
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: @toothless ...da li si gledao jos neku 3d projekciju pre pirata 3d :: :: Pitam zbog toga sto sam ja gledao 3d avatara u koloseju i 3d je zaista bio vrhunski kvalitetan....a gledao sam nedavno pirate 3d u novom sadu u arena cinaplexu i bilo je blage receno ocajno..a ti kazes vrhunski.. :: :: znaci ili je arena krsina i pored renoviranja ili je tvoj dozivljaj 3d drugaciji :) ..pa me zanima sta je u pitanju..da ko covek gledam 3d :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Ja sam gledao transformerse u Domu sindikata 3d i razocarao sam se. Pre toga sam gledao avatara u Rodi i bilo je mnogo mnogo bolje. U avataru je mnogo bolje docarana dubina slike. Dok u transformersima kao da je vise od pola filma 2d prikaz. Ja sam vise ocekivao od 3d u transformersima, jer Avatar ,e je stvarno odusevio sa efektima.
-500 din karta -Smrdi stolica -3D mi se nije dopao na ovom fimu/ovom bioskopu Mnogo je tamna slika kad se stave naocare. Preveliko naprezanje za oci, pola scena nisam ni video.
+ Film nije toliko los, ocekivao sam veci shit. +Riba je vrhunska lepotica... Bar na filmu
otprilike ljudi kažu to što si naveo, ništa posebno, tamna slika, naprezanje. E sad, znalo se da Rosie veze nema s glumom, ali je model Victoria Secret-a, pa se očekuje da svi s***imo kad napući ona usta (što nije daleko od istine). Isti efekat, samo kod ženskog pola, je sa onim `dreamy doktorom` Dempsey-em. Mislim, koji će im q takva propaganda, jel nije dovoljno što se roboti od 10 metara peglaju po ekranu? Da ne dužim, ako neko može da mi potvrdi, koliko vidim u Koloseju u Ušću nije 3d?! Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.