Ljudi pre jedno 4-5 godina sam koristio eunet internet i imao sam mail mirko90@eunet.yu Znam sifru i mail ali ne znam gde da se ulogujem na taj mail da procitam neku postu sto mi je sad stigla na taj mail...Koristim sbb net sada i kad ukucam na google eunet mail login i udjem on mi ovo:
ip adresi 94.189.209.10 (cable-94-189-209-10.dynamic.sbb.rs) nije dozvoljen pristup EUnet webmail-u ip address 94.189.209.10 (cable-94-189-209-10.dynamic.sbb.rs) is not allowed to access EUnet webmail
Kako mogu da udjem na taj mail da procitam svoju postu???PLEASE HELP :)))
Svi provajderi dial up interneta gase mejlove korisnika koji više ne koriste njihove usluge, odnosno ako više ne uplaćuju dial up prepaid ili nisu prešli sa dial up na ADSL kod njih. Kada sam ja prešao na ADSL pre 4 godine kod drugog provajdera više nisam koristio Verat dial up niti bilo kakav dial up. Dve godine kasnije su mi ugasili Verat mejl koji sam imao.
Sve u svemu oprosti se od te mejl adrese koju si imao.
Mozda i ne mora da se `oprosti`. Ako ti je `ziv` account...
28.06.2011. 19:15
status: user broj poruka: 10997
-konektuj se preko nekog kompa koji ima dial up modem (podesi parametre koji vaze za eunet) -konektuj se preko nekog kompa koji je na eunet-ovom aDSL-u -privremeno ubaci neki dial up modem u svoj komp (pa onda ono gore)
Ako si potrosio sve minute dial-upa, a nisi uplatio dodatne, kad si prestao sa koriscenjem njihovog dial-upa, sigurno ti je nalog obrisan (tolerisu neko vreme bivanja u minusu sa vremenom, a onda ukidaju nalog).
Ako imas minute dial-upa kod njih, velika je verovatnoca da ti mail nalog postoji. Ja imam sate vec nekoliko godina i pristupam mu sa vremena na vreme preko ADSLa (koji se ne vodi na mene), pa mi nisu ukinuli nalog. Tvoj problem je sto si na SBBu i hoces da pristupis EUnetu. A u EUnetu su pe*eri, pa ne dozvoljavaju pristup sa drugih provajdera (kao i 90% drugih provajdera - iskljucujuci Verat, kojem sam pristupao sa tri razlicita provajdera i email funkcionise odlicno), tako da ne mozes da pristupis ni podesenim mail klijentom, niti preko webmaila. Jedino resenje je da probas ovo sto je torta napisao - dial-up vezom ili od nekog ko ima Eunetov ADSL. Sve pod uslovom da nisi u minusu sa vremenom prestao da koristis njihov dial-up.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
ja godinama nisam koristio dial-up i nisam uplacivao, i od pre jedno pola godine godine blokirao mi se mail, a pristupao sam na mail iz meni nepoznatog razloga preko sbb-a(kod nas je Jotel, pa mozda zato je htelo), znacio radio mi je login i slao-primao majlove, ali od pre nekog vremena vise nije radilo slanje i primanje mailova..... zasto, nem pojma :/
Imam eunet dial up nalog još od 1997. godine, koji je i dalje aktivan, mada ga retko koristim (samo poštu i to preko telekomovog adsl-a), ali sa yu ekstenzijom ne može da se skine već godinu i po dana. Imam sličan problem sa jednom zaboravljenom šifrom koju mi šalju na adresu sa .yu, ali ne mogu da mu pristupim. Ovde imaš objašnjenje http://www.eunet.rs/cms/view.php?id=13825
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
Mislim da je to jedini isp koji blokira pristup webmailu sa drugog provajdera! Pa koja je onda svrha webmaila pitam se? Odes u inostranstvo i mozes da se heftas u guzu sa svojim e-mailom?!
@Panta Ko to gasi emailove? Postoji opcija ako se ne logujes na email (webmail, email client) duze od recimo 3 meseca, onda ti se brise nalog.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.