Imam adsl telekom i ruter HG520c, na njega su nakacena 2 kompa preko lan-a i jedan laptop. E sad, hteo bih da sa glavnog kompa (lan1) ogranicim brzinu interneta na lan4 i wlan (ako postoji mogucnost moze i sa rutera). Na mom ruteru ne postoji opcija Qos (traffic control), pokusao sam sa netlimiterom ali on odavde ne vidi lan4 i wlan, tj mogu da ogranicim brzinu na racunaru na kojem je instaliran. Na koji nacin moze da se ogranici brzina a da pritom ispunjava moje uslove?
Plamenko, šema ide ovako: kabal - splitter - modem/ruter, a od njega, SVAKOM računaru jednako. Dakle, ili ćeš ograničenje odraditi na samom ruteru, iz njegova menija, ili, na SVAKOM računaru zasebno, za SVAKI nalog na tom računaru.
Ali ovaj HG520c nema tu opciju... ili ima a ja za to ne znam???
:: Plamenko, šema ide ovako: kabal - splitter - modem/ruter, a od njega, SVAKOM računaru jednako. Dakle, ili ćeš ograničenje odraditi na samom ruteru, iz njegova menija, ili, na SVAKOM računaru zasebno, za SVAKI nalog na tom računaru :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.