Nije lose ono, ali jos treba da se uradi, treba texstura da se doradi jos, malo pege neke, jagodice ne moze da budu onako rumene, i boja lica treba da bude bledja da bi sto starije izgledala :))
Naravno, iz prve ruke... kad god žena nešto lupeta kako mi je dobro u braku, ja potegnem benchmark koji pokazuje da pre braka nisam imao sedih i bora, a sada koliko hoćeš.... rog ne laže!
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Licno iskustvo Pisko? :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Samo se oženiš, i program je aktiviran. Trajno :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Ma bolje nego da si ih dobio a nisi bio u braku, ovako bar znaš ko je kriv pa ti bude dva promila lakše.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Naravno, iz prve ruke... kad god žena nešto lupeta kako mi je dobro u braku, ja potegnem benchmark koji pokazuje da pre braka nisam imao sedih i bora, a sada koliko hoćeš.... rog ne laže :: ::
:: :: :: Kome je lose u braku taj i osedi i ostari naglo, a kome je lepo taj uziva. Nismo svi iste srece ! :: :: Nego, vratimo se na temu,.... Ima li neki zaista dobar program ::
Ne razumem dao sam ti najbolji program za to, pa koriste ga svi profi fotografi, cak i ovi nasi na tv pokazuju kako se pegla lice a imas i primera u nekim nasim foto radnjama kad radis slike za LK ispeglaju te da izgledas 10 god mladji iako slika treba da izgleda autetnticna i ne 5 god starija :D.
Jedino ako si lenj da se zezas sa Photoshop-om pa oces neki programcic koji sve sam radi tu ti ne mogu pomoci, mada mislim da ih ima al ih je tesko naci da su Free ili da ima da se kupe negde za 0 din.
:: :: :: Kome je lose u braku taj i osedi i ostari naglo, a kome je lepo taj uziva. Nismo svi iste srece ! :: :: Nego, vratimo se na temu,.... Ima li neki zaista dobar program ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.