Imaš NetWorks, djabana, mislim da je hrvatski program ili sam pomešao, uglavnom ima sve što si pitao od statistike do proračuna. U cro-landu i dalje ebu sa protokom i retko izgleda ima neograničenog protoka, pa ljudi razvili i koriste te programčiće.... ovo naravno, ako ne pitaš za mobilni telefon, android i šta ti ja znam.. tu ima drugih programa.
DU Meter je ono sto ti treba, mali, jednostavan i funkcionalan.Imas dnevnu, tjednu, mesecnu...statistiku dolaznog i odlaznog protoka, merenje u realnom vremenu...Nazalost nije free, ali verujem da ces se vec nekako snaci
::DU Meter je ono sto ti treba, mali, jednostavan i funkcionalan.Imas dnevnu, tjednu, mesecnu...statistiku dolaznog i odlaznog protoka, merenje u realnom vremenu...Nazalost nije free, ali verujem da ces se vec nekako snaci :
Perolaki mališa, sa svim potrebnostima.
P.S. Možda je mislio na novac? Možda na potrošnju električne energije modema/rutera/dial-up modema? Možda na potrošnju kalorija - sedeći uz YouTube streaming? Možda na...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.