ne kapiram ljude koji zele browser i windows i office na srpskom, a kao kad je na srpskom onda shatro sve razumeju i snalaze se, to je tako prevedeno da ja ne mogu da se snadjem nego sve radim napamet i jedino tako uspevam nesto, osetim se kao da prvi put koristim windows
:: ne kapiram ljude koji zele browser i windows i office na srpskom, a kao kad je na srpskom onda shatro sve razumeju i snalaze se, to je tako prevedeno da ja ne mogu da se snadjem nego sve radim napamet i jedino tako uspevam nesto, osetim se kao da prvi put koristim window :: :: :: :: Pa onom ko hoce da mu bude na srpskom :: :: :: :: :: ::
:: Dobro je sto ima i ovih starijih verzija, nece na svakom kompu da rade FF 4 i 5 bas kako treba :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
najjace od svega mi je radna povrsina.. iseci umnozi i nalepi datoteku na radnu povrsinu hahha
:: +1 :: :: Svojstva :: jako napredne opcij :: nalep :: isec :: Pozicija datoteka itd.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: ne kapiram ljude koji zele browser i windows i office na srpskom, a kao kad je na srpskom onda shatro sve razumeju i snalaze se, to je tako prevedeno da ja ne mogu da se snadjem nego sve radim napamet i jedino tako uspevam nesto, osetim se kao da prvi put koristim window :: :: :: :: :: :: :: Pa onom ko hoce da mu bude na srpskom :: :: :: :: :: :: :: :: ::
..mlad si a vec si se ustolicio :P salim se, pa ne svidja ti se jer ima slican fazon kao chrome sa tabovima, a ne moras se cimati to je 2 poteza misem i volla
:: Ja koristim 3.6.17, FF4 je mi se nimalo ne svidja i ne odgovara mi promena. Necu da se drk** da namestam slican izgled kao kod 3.6 . ::
:: Namestao sam nesto windows komsiji kinezu , naravno sve na Kineskom.. :: :: xp je bio(windows, ne kinez), pa sreca znam relativno napamet gde je sta, slicno mi i za srpski.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.