kako da namestim da kad uzmem new tab bude blank page(kao po deftultu)posto su sad mala braca bila i napravila su da new tab bude Ask.com,pored ostalih sranja sto su napravili.
:: kako da namestim da kad uzmem new tab bude blank page(kao po deftultu)posto su sad mala braca bila i napravila su da new tab bude Ask.com,pored ostalih sranja sto su napravili.
pa taj Ask.com je malo govance koje se lako uklanja ne znam samo da li moze preko add/remove ili mora neki alat tipa spyboot sve u svemu nije nista opasno po os kad ga uklonis, nece ti vise praviti problem sa mozilom
pa trebalo bi sad cu da lupim ,restart to defaults.
edit:jebo sam mu kevu,ovo cudo tolko iritira da to nije normalno,a ova klinarija sto ulazi bog sveti zna gde po one male igrice,nece vishe prici racunaru,prosli put,gospoda(nem pojma kako,kad ne moze)obrisali mi kantu,ja da je vratim na onu foru preko propertiesa
ne postoji uopste podesavanje sta da ti izadje kada lupis new tab, izadje blank page, probaj da u general podesavanjima dodelis home page google pa restartuj mozilu i probaj
:: nego ,kad lupim new tab(plusic)izleti jebeni ASK.
znaci secam se jednom sam instal nesto i zajebem se i instaliram usput i taj ask..nisam mogao da spavam to vece,koliko to izludjuje! davno sam resavao taj problem ali mislim da je kao sto kaze markovic,ni reinstal mozile mi nije pomogao secam se..
da ne otvaram novu temu: promenio sam home page sa default mozilinog na https://www.google.com i odtad kad zatvorim i ponovo otvorim fox otvara mi poslednju posecenju stranicu. izmenjao sam sve tri opcije u options>general>startup>when firefox starts i nije pomoglo, kao ni restore defaults
jedino da obrises mozilu i sve repove iz registry-ja i instaliras ponovo novu.
:: da ne otvaram novu temu :: promenio sam home page sa default mozilinog na https://www.google.com i odtad kad zatvorim i ponovo otvorim fox otvara mi poslednju posecenju stranicu. izmenjao sam sve tri opcije u options>general>startup>when firefox starts i nije pomoglo, kao ni restore default :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
a to je bilo ovo sto je imarkovic rekao,registry cao,uninstal i instal nova.
Home page je google.com ili mozilina onaj,ali ne vredi onaj Ask kad se uvati,restartujem mozzilu po defaultu nishta,retardirano,uglavnom sad je sredjeno.
Pa naravno, tamo je to i pokupio. Privlacne, obnazene dame...
20.06.2011. 21:11
status: user broj poruka: 10997
koje zavodljivo sapucu: go on, ASK me, I`ll give it to you, just...ASK me...
Ljudi, bez zezanja: shvatite da, ukoliko ne koristite neki third party uninstaller (Revo, Comodo, JV16...), obavezno procesljajte registry nakon deinstalisanja pomocu `add/remove` odnosno `programs and features`... Koji god da je program u pitanju... Dakle, u konkretnom slucaju, u okviru regedit-a pokrenuti `find`, upisati firefox i brisati sve sto se njega tice... Za svaki slucaj, prethodno napraviti `restore point`...
Sa instalacijom add-on - a novi tab se otvara sa adresom podešene default home strane. Kako da se podesi da se u novom tabu otvori adresa iz prethodnog taba, a ne home page? Predpostvljam da treba nešto da se `pročačka` u about:config stranici?
Ukucas u www polju samo about:blank i spicis enter Otvoris tools/options ides na general i izaberes pod when firefox starts: Show a blank page, a ispod ako ti stoji about:blank u drugom polju, klikni ispod na use current page i onda na OK.
I deinstaliraj taj Ask.com iz add/remove programs.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.